Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Τολμάς να φορέσεις φόρμα στο κέντρο ή στη δουλειά;

05.11.2018
Τολμάς να φορέσεις φόρμα στο κέντρο ή στη δουλειά;

Πιστεύουμε πως με αυτό το άρθρο ανοίγουμε το Κουτί της Πανδώρας, όμως εμείς δε φοβόμαστε ποτέ να είμαστε διαφορετικοί, να επιλέγουμε μονοπάτια από τα οποία οι υπόλοιποι φοβούνται να περάσουν- να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Γι’ αυτό, εάν και εσείς είστε εξίσου τολμηροί και δε φοβάστε να ξεχωρίζετε ανάμεσα στο πλήθος, αυτό το άρθρο είναι ακριβώς για εσάς.

Λέξη κλειδί: φόρμα. Μιλάμε για φόρμα η οποία δε βρίσκει χρήση μόνο στο γυμναστήριο.Τολμάτε να την φορέστε για κάτι διαφορετικό από αθλητική δραστηριότητα; Εμείς ναι!

Κλισέ ή όχι, οι περισσότεροι από εμάς ζουν με γρήγορους ρυθμούς και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι η άνεση. Ενώ ακριβώς αυτή έχει βασική σημασία για να καταφέρουμε να αντέξουμε την καθημερινή ένταση.

Ανδρικές Αθλητικές Φόρμες

Πραγματικά στις μέρες μας υπάρχουν εκπληκτικά μοντέλα φόρμες τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα τις συνθετικές εφευρέσεις του ΄ 90 που είμαστε σίγουροι ότι τις φαντάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμο απλό μοντέλο ή αθλητικό σετ με χρωμαστιστές λεπτομέρειες, όμως ό,τι και να διαλέξετε, πρέπει να είστε βέβαιοι πως δε θα μοιάζετε με τους νταήδες του δρόμου.

Έχετε στο νου σας, πως με φόρμα μπορείτε να πάτε για δουλειά ακόμα και στο γραφείο. Το προνόμιο δε γίνεται να είναι μόνιμο, όμως πολλές μεγάλες επιχειρήσεις προτείνουν στο προσωπικό τους το λεγόμενο CasualFriday, κατά το οποίο έχουν το δικαίωμα να εμφανίζονται στο χόρο εργασίας με ό,τι ρούχα θέλουν. Γιατί να μην επωφεληθείτε και να μην ξεχωρίσετε με φωσφοριζέ λεπτομέρειες για παράδειγμα;

Πρέπει να είστε τολμηροί και να διαλέγετε τα ρούχα σας έτσι ώστε να νιώθετε άνεση. Γιατί ακριβώς αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επαγγελματικότητας- να παρέχετε στον εαυτό σας άνεση χάρη στην οποία θα δουλεύετε ακόμη πιο επαγγελματικά. Και όχι συνέχεια να σκέφτεστε τη γραβάτα που σας που σφίγγει το λαιμό σας π.χ.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα