Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Συχνές ερωτήσεις

Παράδοση και παρακολούθηση

Πότε θα παραλάβω το δέμα;
Σε αναλυτική σελίδα κάθε προϊόντος μπορείτε να δείτε πότε θα παραλάβετε το δέμα σας, εάν παραγγείλετε αυτήν τη στιγμή. Προσπαθούμε (και 99,99% από τις προσπάθειές μας είναι επιτυχείς) να παραδώσουμε το δέμα σας την ίδια κιόλας εργάσιμη ημέρα στον κούριερ (εκτός από τα μπλουζάκια με στάμπα, για τα οποία είναι αναγκαίες 2 εργάσιμες ημέρες). Η παράδοση γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο μπορείτε να δείτε στη σελίδα «Πληρωμή και Αποστολή».

Μπορώ να παραλάβω το δέμα γρηγορότερα;
Ο γρηγορότερος τρόπος είναι να παραγγείλετε έως τις  13:00 μ.μ. σε εργάσιμη ημέρα και θα στείλουμε το δέμα σας την ίδια μέρα. Θα την παραλάβετε σε σύντομο χρονικό διάστημα το οποίο μπορείτε να δείτε στη σελίδα«Πληρωμή και Αποστολή».

Μπορείτε να μου πείτε που βρίκεται η παραγγελία μου;
Μπορείτε να δείτε που βρίσκεται το δέμα σας μέσω του αριθμού της αποστολής σας (τον οποίο σας έχουμε στείλει σε e-mail) στην ιστοσελίδας της ACS. Εάν δε γνωρίζετε τον αριθμό της αποστολής σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας τον στείλουμε ξανά.

Γιατί δεν έχω παραλάβει ακόμη το δέμα στη διεύθυνσή μου;
Είναι δυνατόν ο κούριερ να έκανε προσπάθεια διανομής του δέματός σας αλλά να μη σας βρήκε στη διεύθυνση και να μην κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά. Μην ανησυχείτε. Με τον αριθμό της αποστολής σας μπορείτε να ελέγξετε στην ιστοσελίδα της ACS www.acscourier.net που βρίσκεται το δέμα σας και μπορείτε να περιμένετε ο κούριερ να προσπαθήσει να επικοινωνήσει ξανά μαζί σας.

Πόσο στοιχίζουν τα μεταφορικά έξοδα;
Διαβάστε αναλυτικά για το κόστος των μεταφορικών στη σελίδα  «Πληρωμή και Αποστολή».

Κάνετε παράδοση στη δική μου περιοχή;
Ναι, η ACS κάνει παραδόσεις σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Από που στέλνετε τα δέματα;
Τα δέματα στέλνονται από την Σόφια, Βουλγαρία.

Μπορώ να έρθω να παραλάβω το δέμα μου προσωπικά;
Δεν προσφέρουμε τη δυνατότητα αυτή. Τα δέματα στέλνονται μόνο μέσω κούριερ. Το Fashionmix είναι ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Επιστροφή και αλλαγή

Εάν το προϊόν δεν μου κάνει μπορώ να το αλλάξω ή να το επιστρέψω;
Ναι, φυσικά. Εντός 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής  του δέματός σας  πρέπει να μας ενημερώσετε για την αλλαγή ή την επιστροφή. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στη σελίδα «Επιστροφές και Αλλαγές».


Ποιά είναι η διαδικασία επιστροφής/ αλλαγής;
Για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό η διαδικασία επιστροφής ή αλλαγής, παρακαλούμε να τηρείτε όλα τα αναλυτικά βήματα, όπως ακριβώς περιγράφονται στη σελίδα «Επιστροφές και Αλλαγές».


Γιατί πρέπει να πληρώσω τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής/ αλλαγής;
Βάζουμε τα δυνατά μας να περιγράφουμε τα χαρακτηριστικά και τις διαστάσεις των προϊόντων μας, όπως και να σας δείχνουμε επαγγελματικές φωτογραφίες. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα κάτι να μη σας αρέσει ή να μη σας κάνει και να θέλετε να το επιστρέψετε ή αλλάξετε. Σύμφωνα με τους όρους του Fashionmix ο πελάτης πληρώνει τα μεταφορικά έξοδα σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν μόνο σε περίπτωση  δικού μας λάθους ή ελαττώματικου προϊόντος.


Έχετε παραλάβει το δέμα προς αλλαγή ή επιστροφή;
Επικοινωνήστε μαζί μας δίνοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας  για να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Εάν έχουμε παραλάβει το δέμα σας αμέσως θα σας ενημερώσουμε πότε θα σταλεί η αλλαγή ή πότε θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Εμπορεύματα/ Προϊόντα

Ποιά είναι η προέλευση του προϊόντος; 
Κάποια από τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ιταλία, τα προϊόντα αυτά έχουν ετικέτα "Made in Italy" σε αναλυτική σελίδα του προϊόντος. Άλλα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Κίνα ή την Τουρκία και κάνουμε παραλαβές μόνο από επιλεγμένους προμηθευτές τους οποίους γνωρίζουμε προσωπικά.


Οι φωτογραφίες και η περιγραφή αντιστοιχούν στην πραγματικότητα;
Οι φωτογραφίες στο Fashionmix έχουν γίνει από την ομάδα μας και επαγγελματία φωτογράφο. Δεν χρησιμοποιούμε φωτογραφίες που δεν είναι δικές μας. Θα παραλάβετε αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. 


Μπορώ να φτιάξω μπλουζάκι με δική μου στάμπα;
Τα μπλουζάκια είναι με στάμπες οι οποίες έχουν πλέον επεξεργαστεί και δεν είναι δυνατόν να τροποποιηθούν. Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξει η δυνατότητα επιλογής στάμπας από τον πελάτη. 


Έχουν εγγύηση τα προϊόντα του καταστήματος;
Εγγύηση έχουν όλα τα υποδήματα η οποία ισχύει εντός 30 ημέρες από την ημέρα αγοράς.

 

Μεγέθη προϊόντων

Ποιό μέγεθος ρούχων μου αντιστοιχεί για να παραγγείλω;
Κάθε προϊόν έχει οδηγό μεγεθών. Εάν ο οδηγός δε σας διευκολύνει ή διστάζετε ακόμη, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας , έχοντας ετοιμότητα να μας πείτε ποιά μεγέθη προϊόντων φοράτε από άλλες μάρκες ή ετοιμότητα να μετρήσετε τα ρούχα που σας κάνουν. Εμείς θα μετρήσουμε ιδικά για εσάς τα προϊόντα που σας αρέσουν  στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fashionmix.


Ποιό μέγεθος υποδημάτων μου αντιστοιχεί για να παραγγείλω;
Μετράμε τις διαστάσεις της εσωτερικής σόλας κάθε υποδήματος και αναγράφουμε τα εκατοστά στον οδηγό μεγεθών σε αναλυτικό πίνακα για κάθε προϊόν από τις κατηγορίες «Ανδρικά παπούτσια» και «Γυναικεία παπούτσια». Σας συμβουλεύουμε να μετρήσετε την εσωτερική σόλα δικού σας υποδήματος και να βρείτε το μέγεθος που σας αντιστοιχεί στο Fashionmix.


Μπορείτε να μετρήσετε κάποιο προϊόν προσωπικά για εμένα;
Ναι, μπορούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα το κάνουμε με ευχαρίστηση.


Έχετε συγκεκριμένο μέγεθος ρούχο/ υποδήματος στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;
Μπορείτε εύκολα να φιλτράρετε κάποια κατηγορία σύμφωνα με το «μέγεθος» και θα σας εμφανιστούν μόνο προϊόντα στο μέγεθος ή τα μεγέθη που επιθυμείτε (μπορείτε να φιλτράρετε πάνω από ένα μεγέθη).


Αντιστοιχούν τα πραγματικά μεγέθη με τα μεγέθη που δίνονται στους οδηγούς μεγεθών στην ιστοσελίδα;
Ναι, οι πίνακες με τα μεγέθη των υποδημάτων αντιστοιχούν δίπλα από το μοντέλο στο οποίο βρίσκονται και το έχουμε μετρήσει εμείς προσωπικά. Στα ρούχα έχουμε σημειώσει γενικευμένα μεγέθη, τα οποία είναι βάση ρούχων που πουλάμε, αφού γνωρίζουμε εξαιρετικά τα μεγέθη. Εάν κάποιο προϊό δεν αντιστοιχεί στο νούμερο του, τότε το περιγράφουμε σε αναλυτική σελίδα του προϊόντος.

 

Διαθεσιμότητα

Ποιά είναι η προέλευση του προϊόντος;
Κάποια από τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ιταλία, τα προϊόντα αυτά έχουν ετικέτα "Made in Italy" σε αναλυτική σελίδα του προϊόντος. Άλλα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Κίνα ή την Τουρκία και κάνουμε παραλαβές μόνο από επιλεγμένους προμηθευτές τους οποίους γνωρίζουμε προσωπικά.

Οι φωτογραφίες και η περιγραφή αντιστοιχούν στην πραγματικότητα;
Οι φωτογραφίες στο Fashionmix έχουν γίνει από την ομάδα μας και επαγγελματία φωτογράφο. Δεν χρησιμοποιούμε φωτογραφίες που δεν είναι δικές μας. Θα παραλάβετε αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία.

Μπορώ να φτιάξω μπλουζάκι με δική μου στάμπα;
Τα μπλουζάκια είναι με στάμπες οι οποίες έχουν πλέον επεξεργαστεί και δεν είναι δυνατόν να τροποποιηθούν. Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξει η δυνατότητα επιλογής στάμπας από τον πελάτη.

Έχουν εγγύηση τα προϊόντα του καταστήματος;
Εγγύηση έχουν όλα τα υποδήματα η οποία ισχύει εντός 30 ημέρες από την ημέρα αγοράς.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Γιατί δεν απαντάτε όταν σας καλώ;
Είναι δυνατόν να μας καλέσατε σε ώρες που δε λειτουργούμε ή να συνομιλούσαμε με άλλον πελάτη μας. Θα σας καλέσουμε αμέσως μόλις κάποιος συνάδελφός μας δει την κλήση σας. Αν παρ’ όλα αυτά δε λάβετε τηλεφώνημα από εμάς, σας παρακαλούμε να μας καλέσετε ξανά εντός του ωράριου εργασίας μας ή να επικοινωνήστε μαζί μας γραπτά.

Ποιό είναι το ωράριο εργασίας σας; Πότε θα με καλέσετε;
Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9:00π.μ. έως τις 18:00 μ.μ. Στα e-mail και μηνύματα στο messenger απαντάμε το συντομότερο δυνατό, όμως όχι αργότερα από τις 12:00π.μ. την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τί εθνικότητας είναι το κατάστημά σας;
Είμαστε βουλγαρικό ηλεκτρονικό κατάστημα με δικά μας εμπορεύματα τα οποία αποστέλλουμε αμέσως μόλις κάνετε την παραγγελία σας. Δε θα περιμένετε εβδομάδες μέχρι να παραλάβετε το δέμα σας.

Προσφορές και εκπτώσεις

Μπορείτε να μου κάνετε κάποια έκπτωση;
Μπορείτε να κερδίσετε έκπτωσεις, εάν κάνετε παραγγελίες ως εγγεγραμένος χρήστης και έχετε συσσωρευμένο τζίρο. Βρείτε περισσότερες πληροφοριές για τις εκπτώσεις και τους δικούς μας VIP και GOLD χρήστες.


Μπορείτε να μου στείλετε το δέμα με δωρεάν αποστολή;
Στην κατηγορία «Πληρωμή και Αποστολή» περιγράφονται οι όροι για δωρεάν αποστολή για παραγγελίες πάνω από συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.  
Εγγραφείτε για το ηλεκτρονικό μας ενημερωτικό δελτίο καθώς συχνά κάνουμε προσφορές με δωρεάν αποστολή για τους newsletter συνδρομητές μας.

Πόσο συχνά κάνετε εκπτώσεις;
Κάνουμε δύο μεγάλες εποχιακές εκπτώσεις- στο τέλος της χειμερινής και στο τέλος της καλοκαιρινής σεζόν. Επίσης κάνουμε καμπάνιες με εκπτώσεις και για να μην τις χάσετε σας συμβουλεύουμε να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο του Fashionmix ή να ακολουθείτε τη σελίδα μας στο Facebook.

 

Πώς να παραγγείλω;

Βρήκα μοντέλο που μου αρέσει, πώς να το παραγγείλω;
Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτά ή τηλεφωνικά κατά το ωράριο εργασίας μας και μπορούμε να δημιουργήσουμε παραγγελία αντί για εσάς.

Δεν μπορώ να ολοκληρώσω την παραγγελία μου. Γιατί και τί να κάνω;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο chat του ηλεκτρονικού καταστήματος, στο Facebook Messenger ή καλέστε μας για νας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Είναι δυνατόν να κάνουμε και εμείς την παραγγελία αντί για εσάς.

Πού βρίσκεται το κατάστημά σας; Έχετε κάποιο φυσικό κατάστημα;
Το Fashionmix είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και δεν έχουμε φυσικό κατάστημα. Όλες οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά και η παράδοση γίνεται μέσω κούριερ.

Μπορώ να κάνω τηλεφωνική παραγγελία; 
Ναι, καλέστε μας εντός του ωράριου εργασίας μας και θα πραγματοποιήσουμε την παραγγελία αντί για εσάς.

Μπορώ να παραγγείλω μέσω chat; 
Ναι. Στείλτε μας μήνυμα και θα πραγματοποιήσουμε την παραγγελία αντί για εσάς.

Μπορώ να παραγγείλω μέσω Facebook Messenger;
Ναι. Στείλτε μας μήνυμα και θα πραγματοποιήσουμε την παραγγελία αντί για εσάς.

 

Πληρωμή παραγγελιών

Μπορώ να πληρώσω με αντικαταβολή;
Ναι, απλώς πρέπει να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωσει της παραγγελίας σας.

Μπορώ να πληρώσω ηλεκτρονικά με κάρτα;
Ναι, απλώς πρέπει να επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής κατά την ολοκλήρωσει της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να μου στείλετε τιμολόγιο;
Ναι. Πρέπει να μας ενημερώσετε πώς επιθυμείτε να σας στείλουμε τιμολόγιο στο πεδίο σχολίων το οποίο υπάρχει κατά την ολοκλήρωσει της παραγγελίας. Πρέπει να κρατήσετε την απόδειξη που θα σας δώσει ο κούριερ κατά την παράδοση του δέματος. Ύστερα θα σας στείλουμε το τιμολόγιο σε ηλεκτρονική μορφή.