Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Επιστροφές και Αλλαγές

1. Κάθε προϊόν που αγοράστηκε από το online κατάστημα www.fashionmix.gr μπορεί να επιστραφεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

2. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε προϊόν στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected]. Στο μήνυμα επιστροφής γράψτε:

  • Τον αριθμό της παραγγελίας Σας
  • Την αιτία για την επιστροφή.
  • Εάν επιθυμείτε να κάνετε αντικατάσταση με άλλο νούμερο ή άλλο προϊόν.
  • Τον τραπεζικό λογαριασμό (εάν επιθυμείτε να Σας επιστρέψουμε τα χρήματα).

 3. Τα προϊόντα πρέπει να σταλούν προς την Εταιρεία στην εξής διεύθυνση:

Fashion square Ltd
30-32 Rodopski Izvor str
1680 Sofia
Bulgaria

τηλέφωνο +359 882420800

Τα μεταφορικα εξοδα στις επιστροφες και αλλαγες πληρωνονται απο τον πελατη!

4. Η προθεσμία αποκατάστασης χρημάτων, εάν το επιθυμείτε, είναι 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος που επιστρέψατε.

5. Η αποκατάσταση χρημάτων γίνεται μόνο τραπεζικώς.

6. Μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν Σας με διαφορετικό ή με άλλο  μέγεθος.  Εάν επιθυμείτε να κάνετε ανταλλαγή, πρέπει να παραγγείλετε το άλλο μέγεθος ή προϊόν και στο πεδίο για σχόλια να γράψετε «ανταλλαγή παραγγελίας αριθ. ########». Εάν το προϊόν είναι πιο ακριβό, θα πρέπει να πληρώσετε την διαφορά της τιμής. Εάν το προϊόν είναι πιο φθηνό, θα Σας αποκαταστήσουμε το ποσό της διαφοράς.

7. Εάν έχετε επιστρέψει το προϊόν με δική Σας εταιρεία ταχυμεταφορών (για δικό μας λογαριασμό) εμείς θα παρακρατήσουμε την αξία της προμήθειας από το ποσό που θα Σας αποκαταστήσουμε ή θα προσθέσουμε αυτό το ποσό στην καινούργια Σας παραγγελία (εάν επιθυμείτε αντικατάσταση).

8. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Σε περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής - τέλος για την παράδοση και την επιστροφή θα είναι σε βάρος σας.

9. Σε περίπτωση αντικατάστασης ή επιστροφής προϊόντων που έχουν αγοραστεί από το online κατάστημα www.fashionmix.gr, αυτά πρέπει να πληρούν τους εξής όρους:

  • Τα προϊόντα να είναι στην συσκευασία τους, η οποία να είναι σε άριστη κατάσταση
  • Τα προϊόντα να μην είναι με σχισμένες και/ή ελλιπείς ετικέτες και/’η αξεσουάρ
  • Τα προϊόντα να μην έχουν υποστεί πλύσιμο και/ή χημική επεξεργασία
  • Τα προϊόντα να μην έχουν φορεθεί
  • Τα προϊόντα να μην έχουν λερωθεί
  • Τα προϊόντα να μην έχουν σιδερωθεί

Εάν προϊόν που επιστράφηκε από πελάτη δεν ανταποκρίνεται στους προαναφερόμενους όρους, εμείς έχουμε δικαίωμα να μην αποκαταστήσουμε το χρηματικό ποσό.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλάβαμε το δέμα σας. Εάν η επιστροφή των προϊόντων εγίνε με δικό μας κούριερ, από το χρηματικό ποσό προς επιστροφή θα παρακρατηθούν μεταφορικά έξοδα αξίας 5.99 ευρώ.

10. Προϊόντα που έχουν σταλεί προς εμάς με αντικαταβολή δεν θα γίνονται δεκτά.

11. Ενστάσεις για προϊόντα με ελαττώματα αποδέχονται με τον ίδιο τρόπο όπως οι δηλώσεις επιστροφής. Η προθεσμία ενστάσεων για ύπαρξη ελαττωμάτων είναι 14 ημερών.

12. Εάν η ένσταση για ύπαρξη ελαττωμάτων ανταποκρίνεται στην αλήθεια, εμείς θα αποκαταστήσουμε την τιμή που έχετε πληρώσει συν όλα τα έξοδα ταχυμεταφοράς εντός προθεσμίας 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.

13. Σε περίπτωση ένστασης για ύπαρξη ελαττωμάτων, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να κάνει δήλωση για ταχυμεταφορά προς εμάς και όχι να επιστρέψει το προϊόν με εταιρεία ταχυμεταφορών της επιλογής του.

14. Αλλαγες και επιστροφες για εσωρουχα και μαγιο , αγορασμενα απο το ηλεκτρονικο καταστημα Fashionmix , δεν γινονται δεκτες.

15. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κατά την αλλαγή ή επιστροφή προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος FashionMix πρέπει να έχουν τηρηθεί  οι εξής όροι:

·         Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία.

·         Τα προϊόντα να ΜΗΝ είναι με σκισμένες ή ελλιπείς ετικέτες και/ή αξεσουάρ.

·         Τα προϊόντα να ΜΗΝ έχουν υποστεί πλύσιμο και/ή χημική επεξεργασία.

·         Τα προϊόντα να ΜΗΝ έχουν φορεθεί.

·         Τα προϊόντα να ΜΗΝ είναι λερωμένα.

·         Τα προϊόντα να ΜΗΝ έχουν σιδερωθεί.

·         Εάν τα προϊόντα είναι παπούτσια τότε πρέπει να τα επιστρέψετε στο κουτί που σας τα στείλαμε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Εάν προϊόν που επέστρεψε πελάτης μας  βρίσκεται σε κατάσταση που δε μας επιτρέπει να το πουλήσουμε ως κανούργιο, τότε εμείς διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από το πελάτη χρέωση για να φέρουμε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση (εάν είναι δυνατό) ή για να καλύψουμε τη διαφορά τιμής που έχει προκύψει από την πώληση του προϊόντος ως μεταχειρισμένο. Στην περίπτωση που ο πελάτης δε συμφωνεί μ’ αυτούς τους όρους, εμείς μπορούμε να στείλουμε το προϊόν πίσω στον πελάτη με δική του επιβάρυνση.

Όταν, κατά την επιστροφή των προϊόντων, παρατηρήσουμε ίχνη χρήσης όπως γρατσουνιές , ξεθώριασμα, λεκέδες, οσμές, έλλειψη αξεσουάρ ή μέρη του προϊόντος, εμείς διατηρούμε το δικαίωμα να αποφασίσουμε εάν θα δεχθούμε την επιστροφή σας ή θα παρακρατήσουμε ποσό από την αξία του προϊόντος – ποσό που θα ανακοινωθεί στον πελάτη μετά την αξιολόγηση της ζημίας.