Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

5 είδη ρούχων ή αξεσουάρ που να αποφύγεις στο γραφείο αυτό το καλοκαίρι

05.06.2018
5 είδη ρούχων ή αξεσουάρ που να αποφύγεις στο γραφείο αυτό το καλοκαίρι

Εάν ζεις σε πόλη όπου οι χώροι πρασίνου είναι λιγότεροι από τα ασφαλτοστρωμένα μέρη και δουλεύεις σε γραφείο, το να βρεις κατάλληλη ένδυση για τις καυτές ημέρες μπορεί να είναι πραγματική πρόκληση για εσένα. Οι καυτοί δρόμοι και η υγρασία μπορούν να σε κάνουν να επιλέξεις ρούχα ή αξεσουάρ που είναι ακατάλληλα για το επαγγελματικό περιβάλλον, όπως π.χ. η δουλειά σε γραφείο. Αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε και να προετοιμάσουμε μια λίστα με συμβουλές, αναφέροντας 5 προϊόντα τα οποία είναι μάλλον πιο κατάλληλα για ένδυση όταν έχεις σχέδια με τους φίλους σου ή για τα Σαββατοκύριακα, παρά  για τη δουλειά στο γραφείο.  Τα προϊόντα αυτά είναι τα εξής :

ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Είμαστε σίγουροι πως όταν ακούσεις «καλοκαίρι» το πρώτο είδος παπουτσιών που σου έρχεται στο νου είναι τα σανδάλια. Τα παπούτσια αυτά όμως, με κανέναν τρόπο δε δίχνουν πώς έχεις σοβαρή στάση όταν αποφασίσεις να τα φορέσεις στο γραφείο. Ο κώδικας των καλών τρόπων αναφέρει πως τα πόδια δεν πρέπει ποτέ να είναι εμφανείς σε επίσημο περιβάλλον, ενώ οι πατούσες και τα δάχτυλα των ποδιών πρέπει πάντα να καλύπτονται εάν επιθυμείς να αφήσεις μια επαγγελματική εντύπωση. Αντί να φοράς σανδάλια, τα οποία είναι ακατάλληλα για το γραφείο και μπορούν να σου προκαλέσουν κάλους ή φουσκάλες επειδή εκθέτουν τα πόδια σου σε περισσότερες ακτίνες ηλίου και στην υψηλή θερμοκρασία της ασφάλτου, μπορείτε να διαλέξετε ένα ζευγάρια αθλητικά παπούτσια από ύφασμα τα οποία θα επιτρέψουν στα πόδια σας να αναπνεύσουν και επίσης θα σου είναι άνετα κατά την καλοκαρινή εποχή. Διάλεξε ένα απλό μονόχρωμο μοντέλο και απόλαυσε υγιή πόδια και το σεβασμό των συναδέλφων σου.

ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ/ ΣΟΡΤΣ 

Εάν στις γυναικές επιτρέπεται να φορούν βερμούδες οι οποίες δεν περνούν τη γραμμή του γόνατος, τότε για τους άνδρες αυτού του είδους ρούχα δεν επιτρέπονται, ακόμη και εάν οι θερμοκρασίες έξω είναι υψηλές. Τα άτομα που θα παρατηρήσουν αυτού του είδους την ένδυση σε επίσημο περιβάλλον, υποσυνείδητα θα μειώσουν την εμπιστοσύνη τους στις υπηρεσίες που προσφέρεις, ενώ μπορείς εύκολα να χάσεις το κύρος σου μπροστά τους. Διάλεξε, αντί βερμούδα, λινό παντελόνι το οποίο είναι ιδανικό για το δέρμα σου κατά τις μέρες που τα θερμόμετρα χτυπούν κόκκινο, καθώς αυτό το ύφασμα επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει ελεύθερα. Εάν είσαι γυναίκα, διάλεξε να φορέσεις παντέλονια που φτάνουν έως τον αστράγαλο. Μην ξεχνάς, πως στα πιο καυτά μέρη του πλανήτη οι άνθρωποι είναι καλυμμένοι όταν εκτίθονται στον ήλιο, επειδή γνωρίζουν πως όσο περισσότερο εκθέτουμε το δέρμα μας στον ήλιο, τόσο περισσότερο το σώμα μας ζεσταίνεται.

Ανδρικά Παντελόνια

ΔΙΑΦΑΝΕΣ  Ή ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ

Στο γραφείο, το ντεκολτέ μπορεί να σου φέρει περισσότερο δυσμενείς αντιδράσεις παρά θαυμασμό. Εάν είσαι άνδρας πρέπει να ξέρεις πώς ούτε ένα ρούχο το οποίο αποκαλύπτει περισσότερο από ότι πρέπει από το στήθος σου, μέρος του σώματος το οποίο πολύ πιθανόν είναι τριχωτό, δεν είναι κατάλληλο για το γραφείο. Εάν είσαι γυναίκα είναι πιο πιθανό να μπεις στον πιρασμό να δείξεις λίγο περισσότερο από αυτό που αρμόζει την εργασία, ειδικά εάν έξω έχει πολύ ζέστη. Φύλαξε τα διαφανές μπλουζάκια ή αυτά με βαθύ ντεκολτέ για τα Σαββατοκύριακα, όταν οι συνάδελφοι ή το αφεντικό σου βρίσκονται μακριά από εσένα. Διαφορετικά, κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς στη συνέχεια. 

ΚΟΛΑΝ

Τα κολάν έγιναν διάσημα κατά τα τελευταία χρόνια παρόλο που στην αρχή εμφανίστηκαν ως ένα είδος ρούχου που προοριζόταν για μπαλαρίνες, χωρευτές και ακροβάτες. Φυσικά, οι άνθρωποι με τα επαγγέλματα αυτά  συχνά έχουν ιδανικό σώμα και μπορούν να δείξουν πολύ καλά τους διατηρημένους τους μύες. Εάν δεν είσαι αθλητής και τα πόδια σου δε δείχνουν ακριβώς όπως επιθυμείς, πρέπει να αποφεύγεις να φοράς κολάν τα οποία θα αναδείξουν κάθε φυσικό ελάττωμα. Εκτός από αυτό, εάν το κολάν έχει κατασκευαστεί από ύφασμα το οποίο εμπεριέχει ελαστάνη το δέρμα σου μπορεί να υποφέρει όταν εκτεθεί στον ήλιο.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Το αξεσουάρ αυτό πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου και όχι ανάλογα με τις τάσεις της μόδας. Τα γυαλιά ηλίου δεν έχουν θέση στον επαγγελματικό χώρο, όπως π.χ. είναι το γραφείο στο οποίο εργάζεσαι. Αμέσως μόλις φτάσεις στην εργασία σου αρμόζει να βγάλεις τα γυαλιά, να τα τοποθετήσεις στη θήκη τους ή να τα αφήσεις στο γραφείο σου αντί να τα φοράς στο κεφάλι σου ή, ακόμη χειρότερα, στο στήθος σου. 

Πρέπει να λάβεις υπόψη τις παραπάνω συμβουλές εάν θέλεις να απολαύσεις το σεβασμό της ομάδας με την οποία εργάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα