Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Αθλητικά με χοντρή σόλα- η νέα τάση της μόδας

20.02.2019
Αθλητικά με χοντρή σόλα- η νέα τάση της μόδας

Όταν γίνεται λόγος για sneakers και αθλητικά, το βασικό φαβορί αυτήν την εποχή είναι τα μοντέλα με χοντρή σόλα . Η μανία για τα ογκώδης αθλητικά παπούτσια μας κατέκτησε γρήγορα γιατί εκτός από το ότι είναι άνετα και κομψά, προσθέτουν στο ύψος μας αυτά τα μερικά παραπάνω εκατοστά που πάντα θέλαμε.

Για καλό ή κακό, το κλισέ ότι ζούμε μια πολυάσχολη καθημερινή ζωή ισχυεί. Και για να καταφέρουμε να την αντιμετωπίζουμε, τα παπούτσια έχουν φτάσει σε επίπεδο όπου η άνεση είναι κυρίαρχης σημασίας.

Ανδρικά Αθλητικά

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στα μεγάλα ογκώδης αθλητικά ή γνωστά ακόμη ως «dadsneakers» (τα αθλητικά του μπαμπά). Αφού η μάρκα Balenciaga πρώτη παρουσίασε το τολμηρό αυτό μοντέλο, αυτό γρήγορα κέρδισε τις καρδίες ανδρών και γυναικών σ’ όλο τον κόσμο λόγω της παρακτικότητας και του πνεύματος της δεκαετίας του ’80. Το σχήμα των αθλητικών είναι «άγριο», χρωματιστό και τολμηρό. Τόσο τολμηρό που μπορείτε να τα συνδυάσετε και με αθλητική και με καθημερινή εμφάνιση.

Αυτά τα αθλητικά μπορούν πολύ εύκολα να διαφοροποιήσουν ένα γκρι και βαρετό ντύσιμο για το γραφείο.

Γυναικεία Sneakers

Προσθέστε την αγαπημένη σας φούστα, κορίτσια, ενώ τα αγόρια μπορούν να διαλέξουν μονόχρωμο παντελόνι, λευκό πουκάμισο ή απλό κοντομάνικο, σακάκι για πιο κομψή εμφάνιση και ορίστε – είστε έτοιμοι να εξοντώσετε τα στερεότυπα με έναν μοντέρνο και κομψό τρόπο!

Εάν έχετε βαρεθεί τα φθινιπωρινά – χειμερινά μποτάκια, τότε ανακατέψτε τολμηρά το στυλ σας με αθλητικά μποτάκια μιας νέας γενιάς! Εκτός από το ότι είναι ζεστά, έχουν και την επιτυχημένη χοντρή σόλα Chunky. Κατάλληλα για ένα ανέμελο ντύσιμο γραφείου, αρκεί να προσθέσετε σακάκι που θα δώσει μία πινελιά κομψότητας.

Σε αυτή τη γραμμή σκέψεων, δεν μπορούμε να παραλείψουμε και τα sneakers της νέας γενιάς που είναι άνετα, πρακτικά και κομψά. Συνήθως είναι με ίσια ψηλή πλατφόρμα και διαφορετικές διακοσμήσεις, με πιο διακρητή από όλες τα στρασάκια. Συνδυάστε τα με απλό τζιν και κοντομάνικο αφήνοντας τα να είναι το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο του outfit σας. Οι πιο τολμηροί από εσάς μπορούν να τα συνδυάσουν με ένα κομψό φόρεμα και τσαντάκι.

Ό,τι και αθλητικά παπούτσια να διαλέξετε για την καθημερινότητά σας ή για το μπαράκι, πάντα πρέπει να επιλέγετε την άνεση, αλλά μην ξεχνάτε και τη πινελιά που θα σας χαρακτηρίζει, που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε ανάμεσα σ’ όλους.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα