Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Dress Code ανέμελη κομψότητα: Πώς να ντύνεσαι εντυπωσιακά εάν είσαι άνδρας;

09.07.2018
Dress Code ανέμελη κομψότητα: Πώς να ντύνεσαι εντυπωσιακά εάν είσαι άνδρας;

Η ανέμελη κομψότητα είναι ίσως το καλύτερο στυλ, όταν γίνεται λόγος για εξωτερική εμφάνιση, με το οποίο δεν μπορείς να κάνεις λάθος, ανεξάρτητα από την εκδήλωση στην οποία θα παρευρεθείς. Οι περισσότεροι άνδρες υποδέχονται θετικά το ανέμελο στυλ, το οποίο ορίζεται ως ανεπίσημο ντύσιμο, κοντά στην έννοια «καθημερινός» και παρ’ όλα αυτά κατάλληλο για επιχειρηματικό περιβάλλον. Φυσικά, δεν είναι αναγκαίο να εργάζεσαι σε μεγάλη επιχείρηση για να διαλέξεις αυτό το στυλ ντυσίματος, όμως είναι σημαντικό οι άνρθωποι γύρω σου να παρατηρήσουν πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή για την εξωτερική σου εμφάνιση και έχεις συνδιάσει σωστά τα ρούχα μεταξύ τους. Εάν δε γνωρίζεις τι ρούχα να συνδιάσεις για να αποκτήσεις ένα ανέμελο και κομψό στυλ, εμείς προετοιμάσαμε μία λίστα από την οποία μπορείς να εμπνευστείς:

Ανδρικά Πουκάμισα

ΣΑΚΑΚΙ

Εάν θέλεις να αφήσεις την εντύπωση για ένα ανέμελο αλλά κομψό στυλ, διάλεξε μόνο το σακάκι του κουστουμιού, αφήνοντας το παντελόνι στην κρεμάστρα του στην ντουλάπα. Για αυτό το στυλ ταιριάζει καλύτερα μια στρογγυλομένη περικοπή. Ξέχασε τα σακάκια σε ευθία γραμμή και απαλά χρώματα και επέλεξε από την ντουλάπα ένα από τα πιο χρωματιστά που έχεις ή με λεπτό ύφασμα.

Προτείνουμε: μπλε ή μαύρο σακάκι με στρογγυλομένη περικοπή.

ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Ισώς το πιο γνωστό ένδυμα από την ανδρική γκαρνταρόμπα είναι το τζιν. Τα τζιν παντελόνια δε θα βρεθούν ποτέ έξω από τη μόδα και θα μπορείς να τα συνδιάσεις με διαφορετικά ρούχα, ιδανικά για το ανέμελο στυλ. Για να διαλέξεις το σωστό τζιν για εσένα πρέπει να έχεις στο νου σου, πως αυτό του στυλ απαιτεί να φοράς ίσια τζιν σε σκούρα χρώματα, ειδικά αν έχεις ήδη διαλέξει χρωματιστό σακάκι. Δώσε προσοχή στη δική μας πρόταση για φθηνά τζιν και επέλεξε το σωστό μέγεθος για να είσαι κομψός κατά την επόμενη σου εμφάνιση.

Προτείνουμε: μαύρα τζιν σε ίσια γραμμή

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Και επειδή τα παπούτσια του άνδρα είναι η επαγγελματική του κάρτα, πρόσεχε όταν φτάσεις στο σημείο που πρέπει να διαλέξεις. Για πιο κομψό και ανέμελο στυλ συνιστούμε- δερμάτινα, σκούρα και συνδιασμένα με σακάκι παπούτσια, ειδικά εάν έχεις διαλέξει τολμηρό χρώμα το οποίο αντιστοιχεί στην απόχρωση και υφή της ζώνης σου. Διάλεξε μοντέλο με κλασική σόλα και μην ξεχνάς να τα καθαρίσεις προσεκτικά πριν τα φορέσεις.

Προτείνουμε: μαύρα δερμάτινα παπούτσια που συνδυάζονται με τη ζώνη.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Το λευκό πουκάμισο είναι ξανά νικητής και μια καλή επιλογή με την οποία δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Εάν προτιμάς διαφορετικό χρώμα, πρέπει να βεβαιωθείς πως είναι πολύ ανοιχτό και σε αντίθεση με τα σκούρα χρώματα που είναι ήδη παρόν στην ένδυσή σου. Η στρογγυλομένη περικοπή είναι ξανά η καλύτερη επιλογή για ένα κομψό και ανέμελο στυλ, ειδικά αν έχεις φιγούρα με την οποία είσαι υπερήφανος.

Προτείνουμε: λευκό πουκάμισο με στρογγυλομένη περικοπή

Ποιός είπε πως δεν μπορείς να είσαι ντυμένος ανέμελα αλλά να δίχνεις αυτοπεποίθηση και κομψότητα; Με το κομψό και ανέμελο στυλ πρέπει να είσαι σίγουρος πως θα έχεις απρόσμενη επιτυχία!

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα