Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Ανέμελος κώδικας ενδυμασίας: Τοπ 5 λάθη που να αποφύγετε κατά τη δημιουργία ενός ανέμελου ανδρικού outfit

20.08.2018
Ανέμελος κώδικας ενδυμασίας: Τοπ 5 λάθη που να αποφύγετε κατά τη δημιουργία ενός  ανέμελου ανδρικού outfit

Τα στυλ που οι άνδρες χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν τα outfits τους βασίζονται σε σαφείς αρχές. Για παράδειγμα, όταν μιλάμε για ανέμελο κώδικα ενδυμασίας- ένα από τα πιο ποικίλα και μοντέρνα στυλ- τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι όταν μιλάμε για τον κώδικα black tie π.χ.. Καθώς υπάρχουν πολλά εγχειρίδια που σου δείχνουν πως μπορείς να φτιάξεις τέτοιο outfit, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε στο να πάρεις απόφαση και θα σου δείξουμε τα 5 πιο σημαντικά στυλιστικά λάθη κατά την επιλογή ανέμελου ανδρικού outfit!

1.Η προσθήκη πολλών αθλητικών ρούχων
Ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνδρες (αλλά και οι γυναίκες!) προτιμούν το ανέμελο στυλ είναι η ευελιξία κατά το συνδυασμό των ρούχων. Αυτό όμως μπορεί να είναι και παγίδα: επείδη το ανέμελο στυλ είναι συγχώνευση ανάμεσα  στο αθλητικό και αυτό του γραφείου, μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε ρούχα και αξέσουαρ που είναι μάλλον αθλητικά. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι αθλητικές φόρμες, τα φανελάκια ή τα παπούτσια του γυμναστηρίου δεν έχουν θέση σε ένα ανέμελο outfit.



2. Η επιλόγη υπερβολικά επίσημων ρούχων
Μόνο αυτός ο υψηλός βαθμός ευελιξίας του ανέμελου outfit κάνει μεγάλο τον κίνδυνο του συμβιβασμού του outfit σου με υπερβολικά επίσημα ρούχα. Διάλεξε απλά πουκάμισα, σακάκια σε γραμμές που δε φορτώνουν συνήθως και βασίσου σε ρούχα τα οποία δε γίνονται διακριτά μέσα από μεγάλα και φανταχτερά πριντ. Διάλεξε ανδρικά τζιν, κοντομάνικα πόλο και δερμάτινα μπουφάν.

3.Υπερβολικά πολλά αξεσουάρ στο outfit
Ένας ανέμελος κώδικας ενδυμασίας συνήθως απαιτείται για εκδηλώσεις ή δραστηριότητες που γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γι’ αυτόν το λόγο, καθώς και το γεγονός πως τα ανέμελα outfits βασίζονται στην απλότητα, δεν πρέπει να φοράς πολλά αξεσουάρ. Ένα βραχιόλι ή ρολόι είναι αρκετά για να συμπληρώσεις ένα τέτοιο outfit.

4. Μονότονοι συνδυασμοί χρωμάτων
Όπως είπαμε, το ανέμελο ανδρικό στυλ βασίζεται στην απλότητα και αυτή η αρχή ισχυεί και για το χρώμα των ρούχων. Είναι ιδανικό να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ρούχα σε ουδέτερα ή εύκολα για συνδυασμό χρώματα. Το σκούρο μπλε, το μπεζ, το κρεμ ή ακόμη και τα δύο βασικά χρώματα, είναι ιδανικά για να διατηρήσουν την ουσία του ανέμελου κώδικα ενδυμασίας.

5. Η επιλογή ρούχων λάθους μεγέθους
Ως γενικός κανόνας του στυλ, το οποίο επίσης σχετίζεται με το ανέμελο στυλ, συνιστάται να διαλέξεις ρούχα λάθους μεγέθους. Με την επιθυμία να καλύψουν κάποιες ατέλειες του σώματος, οι άνδρες τείνουν να φορέσουν μεγαλύτερα από ότι πρέπει ρούχα. Από την άλλη πλευρά, για να τονίσουν το σώμα τους, κάποιοι από το ισχυρότερο φύλο, διαλέγουν πολύ κολλητά ρούχα.

Για περισσότερες στυλιστικές συμβουλές, σου προτείνουμε να διαβάσεις αυτό το άρθρο!

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα