Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Ανδρικά t-shirts: Πως να διαλέξουμε τα καλύτερα

03.04.2019
Ανδρικά t-shirts: Πως να διαλέξουμε τα καλύτερα

Το Ελληνικό ανδρικό στιλ ντυσίματος την άνοιξη και το καλοκαίρι προϋποθέτει κοντομάνικο μπλουζάκι ολόκληρη την ημέρα. Τα t-shirt φοριούνται καθημερινά και εύκολα συνδυάζονται με το υπόλοιπο outfit του σύγχρονου άνδρα ο οποίος έχει στην ντουλάπα του δεκάδες κοντομάνικα μπλουζάκια. Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να επικεντρωθούμε σε εκείνο το ανδρικό ρούχο το οποίο φοριέται πιο πολύ και να δώσουμε μερικές συμβουλές ντυσίματος ώστε να νιώθετε άνετα και να ντυθείτε κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Πόσο κοστίζουν τα ανδρικά μπλουζάκια;

Στο e-shop Fashionmix.gr τα t-shirt κυμαίνονται μεταξύ 10 και 15 ευρώ. Η ποικιλία είναι μεγάλη και τα σχέδια πολλά και διαφορετικά ώστε ο καθένας να βρει το δικό του μπλουζάκι, είτε με μανίκια, είτε αμάνικο.

Ανδρικά T-Shirts

Αναζητήστε t-shirts με έξυπνα σλόγκαν και logo στάμπες τα οποία περιέχουν ένα μήνυμα όπως είναι τα μπλουζάκια για ζευγάρια τα οποία δημιουργούν ένα σύνολο στο ζευγάρι που τα φοράει. Η ιδέα είναι φρέσκια και αποτελεσματική όταν είναι μαζί και δένει πολύ όμορφα σε μια παρέα. Επίσης είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για δώρο σε κάποιο ζευγάρι.

Τα prints για το καλοκαίρι 2019

Τα μακό μπλουζάκια με σχέδια ή στάμπες πάντα τραβούν την προσοχή με την πολυχρωμία και τα μηνύματα τους. Είναι μοντέρνα όμως η σωστή επιλογή θέλει προσοχή να μην το παρακάνετε. Συνδυάζονται εύκολα με μονόχρωμα παντελόνια με μαύρο ή μπλε. Μπορείτε να πειραματιστείτε με ρίγες, οριζόντιες ή κάθετες επίσης. Οι φθηνές ανδρικές μπλούζες είναι ιδανικές για καλοκαιρινό ντύσιμο ειδικά όταν είναι απλές, άνετες και βαμβακερές.

Polo ανδρικά μπλουζάκια με στυλ

Το προσωπικό στυλ του κάθε άνδρα δεν απαιτεί ακριβά ή διαφορετικά ρούχα τα οποία είναι δυσεύρετα και εξαιρετικά ακριβά. Η δημιουργία θετικών εντυπώσεων πετυχαίνεται με ρούχα τα οποία ταιριάζουν στον σωματότυπο σου και δένουν με την συνολική εξωτερική σου εμφάνιση. Το polo μπλουζάκι ξεχωρίζει από το t-shirt λόγου του V λαιμού του και τα κουμπιά. Το ιδανικό του μήκος είναι λίγο κάτω από την ζώνη σου, το μήκος των μανικιών πρέπει να είναι μέχρι την μέση των δικεφάλων σου για να αναδεικνύει τα γυμνασμένα ανδρικά χέρια που έφτιαχνες όλο τον χειμώνα στο γυμναστήριο. Η εφαρμογή του μπορεί να είναι σε κλασσική ή περισσότερο αθλητική γραμμή ανάλογα με το σώμα σου και τα κιλά που θες να κρύψεις, χωρίς να είναι σφιχτό. Μην ξεχνάς ότι κάθε μπλουζάκι πρέπει να επιτρέπει στο σώμα να έχει άνετη κίνηση.

Το ύφασμα καθορίζει την τιμή, η οποία είναι διαφορετική για μεταξωτό, jersey ή βαμβακερό, με το τελευταίο αν είναι 100% να είναι προτιμότερο αφού της ζεστές ημέρες του καλοκαιριού τα βαμβακερά επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει καλύτερα.

Καλοκαιρινά ανδρικά ρούχα και style

Η μόδα δεν ήταν ποτέ αποκλειστικό γυναικείο προνόμιο και οι άνδρες πάντα πρόσεχαν την εξωτερική τους εμφάνιση. Ειδικά σε βραδινές εξόδους, οπότε μια επίσκεψη σε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων όπως το Fashionmix το οποίο ξεχωρίζει για το καλό του γούστο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από ενδύματα και υποδήματα για κάθε πορτοφόλι.

Η ανδρική εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο παντού. Πρέπει να ακολουθεί ένα στυλ, να μην είναι φανταχτερή και να εντυπωσιάζει στον βαθμό που πρέπει. Δυο είναι οι βασικοί κανόνες στο ανδρικό ντύσιμο που αν τους ακολουθήσεις θα είσαι πάντα κερδισμένος.

- Πρώτος κανόνας η στοιχειώδη αισθητική και ο χρωματικός συνδυασμός τον ρούχων.
- Δεύτερος κανόνας να ξέρεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.

Ανδρικά Πόλο

Με βάση τα παραπάνω ο καθένας μπορεί να κάνει της επιλογές του και να αγοράσει εκείνα τα ανδρικά ρούχα που του ταιριάζουν.

Καθημερινό ντύσιμο

Ένα απλό καθημερινό ντύσιμο περιλαμβάνει τζιν παντελόνι, μπλουζάκι ή polo, αθλητικά sneakers και ένα τζιν μπουφάν ή φούτερ αν το επιτρέπει ο καιρός. Ως χρώματα μπορείς να διαλέξεις από λευκό, μαύρο, μπλε ή γκρι. Μην ξεχνάς ότι τα χρώματα έχουν δύναμη η οποία κάνει την διαφορά στο ντύσιμο. Η επιλογή του σωστού χρώματος ανάλογα με την περίπτωση γίνετε από τον τύπο δέρματος. Δοκίμασε να φορέσεις κάτι χρωματιστό όμως ένα ρούχο αρκεί. Αν σου αρέσει το minimal look ακολούθησε το χωρίς υπερβολές.

Ο κόσμος της μόδας και τα περιοδικά μας προσφέρουν πολλές και διαφορετικές ιδέες για ντύσιμο όμως στόχος σου δεν πρέπει να είναι η απλή αντιγραφή αλλά να φτιάξεις το δικό σου προσωπικό στυλ το οποίο να σου αρέσει. Πχ ένα κλασσικό μπλε τζιν παντελόνι με σκισίματα δένει όμορφα με ένα μαύρο polo και λευκά αθλητικά παπούτσια. Είναι ένα casual όμως προσεγμένο ντύσιμο το οποίο χαρακτηρίζει και μιλάει για τον κάτοχο του. Επίσης προσοχή θέλει και στην αγορά εκείνων τον κατάλληλων παπουτσιών τα οποία επιτρέπουν στα πόδια σας να τα χρησιμοποιούν πολλές ώρες. Η επιλογή καλής επένδυσης με ορθοπεδικούς πάτους είναι η σωστή επιλογή αν θα τα χρησιμοποιείτε πολλές ώρες ορθοστασίας στο γραφείο.

Όταν φτιάχνεις την ντουλάπα σου με τα βασικά οι συνδυασμοί γίνονται ευκολότερα και τα ρούχα πληθαίνουν γρήγορα. Έχοντας τα βασικά ρούχα μπορείς να πειραματίζεσαι με κάτι καινοτόμο και να μην βαριέσαι να φοράς συνέχεια τα ίδια ρούχα.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα