Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά αθλητικά παπούτσια όπως τα ξεχώρισε το Fashionmix.gr

13.12.2018
Ποια είναι τα καλύτερα ανδρικά αθλητικά παπούτσια όπως τα ξεχώρισε το Fashionmix.gr

Στην αντρική μόδα εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα αθλητικά sneakersτα οποία τείνουν να γίνουν μόδα εκτός αθλητικών γεγονότων. Οι συνεργασίες αθλητικών brandκαι σχεδιαστών αθλητικών υποδημάτων για καθημερινή χρήση αποδίδει και δημιουργεί νέα streetfashionlabel. Αν σαν πιτσιρικάς φορούσες ανέμελα sneakers μαζί με ένα τζιν παντελόνι και ένα ξεφτισμένο φούτερ τώρα ως ώριμος ενήλικας με κοινωνική θέση και καλό επάγγελμα φοράς cargoπαντελόνι και λευκό πουκάμισο με σακάκι για να πας στο γραφείο. Οι σχεδιαστές μόδας φέτος προσπαθούν να επιβάλλουν ένα πιο δυναμικό στιλ στα παπούτσια το οποίο συνδυάζει το αθλητικό με πιο streetεκδοχή. Στον πελάτη έχουν αφήσει την δυνατότητα της επιλογής σε εκείνον τον συνδυασμό που τονίζει περισσότερο το προσωπικό στιλ.

1. Ανδρικά μαύρα ψηλά sneakers με τρακτερωτή σόλα

Με οικολογικό δέρμα εξωτερικά και υφασμάτινα εντός αυτό το μοντέλο είναι πολύ καλό για περπάτημα. Άνετο, ελαφρύ παπούτσι με καλή σταθερότητα και εύκολο ταίριασμα με τα υπόλοιπα ρούχα. Βγαίνει σε μαύρο, χακί και κόκκινο χρώμα. Τιμή 29,99 ευρώ.

2. Ανδρικό sneakers με κορδόνια

Κλασσικό παπούτσι καθημερινής χρήσης με λευκή σόλα, δερμάτινο πάνω μέρος και κορδόνια. Ταιριάζει περισσότερο με απλό τζιν παντελόνι και πουκάμισο και φοριέται για κάθε χρήση διατηρώντας μια sportiveαισθητική. Βγαίνει μόνο σε μαύρο χρώμα και σούπερ τιμή 19,99 ευρώ.

 

3. Ανδρικά μπλε και camel αθλητικά παπούτσια Air από συνδυασμό υφασμάτων

Ένα όμορφο αθλητικό παπούτσι με αερόσολα, δερμάτινες λεπτομέρειες και κορδόνια το οποίο θα σου κλέψει την καρδιά. Η αερόσολα επιτρέπει καλύτερο πάτημα και περισσότερη σταθερότητα στο πόδι κλέβοντας όμως και σε εμφάνιση. Σαν να πατάς σε μαξιλάρι το οποίο απορροφά τους κραδασμούς. Τιμή 29,99 ευρώ

Η σωστή επιλογή αθλητικών παπουτσιών τα οποία θα ταιριάξουν στο πόδι σας μπορεί να βελτιώσει την αθλητική σας επίδοση και να σας προστατεύσουν από ενδεχόμενους τραυματισμούς. Για αυτόν τον λόγο πρέπει πολύ προσεκτικά να διαλέγετε εκείνα τα οποία σας ταιριάζουν καλύτερα.

- Δοκιμάστε τα σπορ παπούτσια που σκοπεύετε να αγοράσετε μετά την προπόνηση σας.
- Πρέπει όλα τα δάχτυλα του ποδιού να κινούνται ελεύθερα.
- Αν κατά την δοκιμή δεν τα νιώθετε "άνετα", δεν πρόκειται να γίνουν άνετα ποτέ. Μην τα αγοράσετε ελπίζοντας ότι θα "στρώσουν", αγοράστε άλλο μοντέλο.
- Κατά την δοκιμή περπατήστε για λίγο και δοκιμάστε να κάνετε ελαφρύ τζόκινγκ για να τα "νιώσετε".
- Δεν υπάρχουν αθλητικά παπούτσια για όλα τα σπορ. Το κάθε άθλημα χρειάζεται δικό του ξεχωριστώ παπούτσι. Δεν μπορεί να κάνεις στίβο με παπούτσια για μπάσκετ αν θες να λέγεσαι επαγγελματίας. Για ερασιτεχνική χρήση ΟΚ, όμως αν ασχολείσαι επαγγελματικά με κάποιο άθλημα πρέπει να αναζητήσεις και το κατάλληλο υπόδημα το οποίο έχει φτιαχτεί για το συγκεκριμένο άθλημα τηρώντας προδιαγραφές.

Ανδρικά Sneakers

Κατηγορίες αθλητικών παπουτσιών

Τα αθλητικά παπούτσια χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες, α) για τρέξιμο, β) για προπόνηση, γ) για περπάτημα. Κάθε μια βασική κατηγορία έχει υποκατηγορίες. Για τρέξιμο πρέπει να δώσετε βάση σε εκείνα που έχουν καλύτερη απορρόφηση κραδασμών και καλύτερη σταθερότητα στο πάτημα. Όταν τρέχουμε τα πόδια μας δέχονται πιέσεις διπλάσιες του βάρους μας και χωρίς το κατάλληλο παπούτσι το σώμα κουράζετε ευκολότερα και γρηγορότερα. Για περπάτημα χωρίς ορειβασίες, όπου χρησιμοποιούνται ειδικά παπούτσια αντοχής, αρκεί να είναι μαλακά και άνετα με λείο πέλμα. Το απλό περπάτημα ωφελεί την υγεία μας και ένα ελαφρύ παπούτσι το οποίο κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πόδι, προσφέροντας μαζί και προστασία από τους κραδασμούς είναι αρκετό. Για προπόνηση (βόλεϊ, μπάσκετ, τένις) οι κατασκευαστές παπουτσιών προτείνουν συγκεκριμένο υπόδημα το οποίο είναι για το συγκεκριμένο άθλημα. Ειδικά στο μπάσκετ οι καταπονήσεις είναι οι μεγαλύτερες δυνατές και χωρίς το κατάλληλο παπούτσι κινδυνεύετε άμεσα από τραυματισμούς. Ένας γενικός κανόνας είναι να είναι ψηλό, να κρατάει τον αστράγαλο και να αντέχει σε πιέσεις από όλες της πλευρές.

Αντοχή
Αν ασχολείστε με συγκεκριμένο άθλημα τα παπούτσια που χρησιμοποιείτε έχουν συγκεκριμένο όριο ζωής. Μετά από κάποιους μήνες δραστηριότητας έχουν υποστεί τέτοια φθορά που πρέπει να αντικατασταθούν.

Σόλα
Κάποιοι, που δεν ξέρουν, αγοράζουν παπούτσια με γνώμονα την εξωτερική εμφάνιση. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Το επάνω μέρος του παπουτσιού, είτε είναι δέρμα, είτε ύφασμα, είτε νάιλον συνεισφέρει στην γενική καλή εικόνα όμως αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η σόλα. Η σόλα χωρίζετε σε δυο μέρη: α) μεσαία σόλα, β) εξωτερική σόλα. Η μεσαία σόλα είναι η καρδιά, αυτή είναι υπεύθυνη για την στήριξη του ποδιού και την προστασία του. Συνήθως κατασκευάζετε από πολυουρεθάνη, συνθετικό πλαστικό ή αφρώδες υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται στα φθηνά παπούτσια. Η πολυουρεθάνη ανάλογα με την πυκνότητα ης προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τους κραδασμούς και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η εξωτερική σόλα είναι φτιαγμένη συνήθως από καουτσούκ, το οποίο είναι ανθεκτικό και ελαφρύ. Αν προτιμάτε της χωμάτινες διαδρομές και της τραχιές επιφάνειες κοιτάξετε να αγοράσετε sneakersμε σόλες από ανθρακικό καουτσούκ το οποίο ενδείκνυται για τέτοια βαριά χρήση.

Φροντίδα και καθαρισμός
Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν αρχή και τέλος. Τα αθλητικά σας παπούτσια δεν αποτελούν εξαίρεση. Αν τα φροντίζετε όμως και τα συντηρείτε θα κρατήσουν περισσότερο καιρό. Φροντίστε τα και εκείνα θα μείνουν μαζί σας για περισσότερο διάστημα.

Επιλογές
Η Ελληνική αγορά προσφέρει μεγάλη ποικιλία αθλητικών υποδημάτων με την Fashionmix να προτείνει πολλά και διαφορετικά μοντέλα τα οποία προορίζονται κυρίως για περπάτημα, και για κίνηση εντός της πόλης. Έχοντας επιλέξει τα sneakersως εκείνο το παπούτσι που καλύπτει πολλές επιλογές και δίνει δυνατότητες στον κάτοχο του να το συνδυάσει εύκολα με τα υπόλοιπα ρούχα του. Πάντα στης σωστές χαμηλές τιμές για κάθε τσέπη.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα