Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Χαμηλές τιμές και εκπτώσεις 2019

05.03.2019
Χαμηλές τιμές και εκπτώσεις 2019

Χαμηλές τιμές και εκπτώσεις 2019

Οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν από τον Ιανουάριο και η Fashionmix προσφέρει πολλά καινούρια προϊόντα σε απίστευτες τιμές προσφοράς. Τώρα είναι η ευκαιρία να επισκεφτείς το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για να αποκτήσεις μοναδικά κομμάτια με εκπτώσεις που ξεπερνούν το 70%. Μοναδικά ρούχα και παπούτσια μπορούν να γίνου δικά σου σε super τιμή. Διάλεξε εκείνα που σου ταιριάζουν περισσότερο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Ανδρικά Τζιν

Ανδρικά μπουφάν με 29.90 ευρώ

Το μοντέλο ανδρικό χειμερινό μπουφάν σε σκούρο πράσινο χρώμα από τιμή 49.90 ευρώ τώρα μόλις 29.90 ευρώ. Το ίδιο ισχύει για το χειμερινό με κουκούλα και στυλ military. Αν σου αρέσουν τα αμάνικα προσφέρουμε σε μπλε χρώμα μόλις με 19.90 ευρώ από 34.99. Μπορείς να διαλέξεις κλασσικά κομμάτια τα οποία θα τα φοράς για χρόνια αφού η ποιότητα κατασκευής τους είναι εξαιρετικά καλή.

Ανδρικό τζιν παντελόνι με 26.79 ευρώ

Πεντάτσεπο τζιν παντελόνι με φθορές το οποίο δένει υπέροχα με ένα πουκάμισο. Slim denim παντελόνια από 27.99 από την χειμερινή συλλογή όπου οι τιμές πέφτουν κατά 40%. Μην το σκέφτεσαι, με τέτοιες τιμές η προσφορά αξίζει τα λεφτά της. Αγόρασε τώρα!

Αν σου αρέσουν τα cargo παντελόνια σε χακί, μπλε ή πράσινο χρώμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Fashionmix θα τα βρεις σε τιμές κάτω των 30 ευρώ. Πρόλαβε να κάνεις της αγορές σου πριν εξαντληθούν.

Σούπερ φούτερ με 19.99 ευρώ

Το αθλητικόντύσιμο περιλαμβάνει πάντα ένα καλό φούτερ το οποίο δίνει μια ευχάριστη πινελιά στο συνολικό look σου. Το χρώμα και οι διακοσμιτικές λεπτομέρειες της αφήνουμε στην επιλογή σου όμως ότι και να διαλέξεις θα μείνεις ευχαριστημένος από την ποιότητα και την αντοχή στην φθορά. Με 24.99 ευρώ παίρνεις μια ιδανική λύση σε φούτερ το οποίο θα εντυπωσιάζει. Τώρα έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις ποιοτικά Ελληνικά ρούχα με μόλις 20 ευρώ.

Φθηνά πουκάμισα με 8.00 ευρώ

Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με τα πουκάμισα μας τώρα κάνοντας μερικά κλίκ στην τεράστια ποικιλία σε μοντέρνα σχέδια που θα προσθέσουν περισσότερο στυλ στο καθημερινό ντύσιμο σου. Στο eshop Fashionmix θα βρεις όλων τον ειδών τα πουκάμισας σε χρώματα και σχέδια που θα γίνουν must επιλογή σου για κάθε περίπτωση. Οι τιμές στα πουκάμισα ξεκινούν από 8 ευρώ και φτάνουν τα ακριβότερα στα 19.99 ευρώ. Τέτοια ποιότητα και τιμή θα βρεις μόνο σε εμάς.

Ανδρικές μπλούζες made in Italy με 14.99 ευρώ

Είτε κόκκινη, είτε μαύρη, είτε vintage style ή V-neck οι μπλούζες της Fashionmix χαρίζουν εντυπωσιακή εμφάνιση στον κάτοχο τους ο οποίος απολαμβάνει της σωστές επιλογές του. Ιταλική ποιότητα και φινέτσα σε μπλούζες που ξεκινούν από 8.99 μέχρι 20.99 ευρώ και που ταιριάζουν σε κάθε πορτοφόλι.

Μπορείς να συνδιάσεις μια μαύρη vintage μπλούζα με ένα τζιν με σκισίματα για καθημερινή χρήση και να δείχνεις κομψός ολόκληρη την ημέρα.

Το αντρικό lifestyle ρούχο το οποίο συνδιάζει την υψηλή αισθητική, με την ποιότητα, αποτελεί για εμας μια ξεχωριστή υπόθεση. Οι καινούριες collection στην ανδρική μόδα ξεχωρίζουν με μοναδικά κομμάτια και αξεσουάρ το οποία προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο ενδυματολογικό ντύσημο για τους πιστούς πελάτες της μάρκας. Σε εσας μένει μόνο να διαλέξετε εκείνα τα ρούχα που αναδεικνύουν το προσωπικό σας στυλ και συμβάλλουν στην συνολικά όμορφη εικόνα σας, είτε στην καθημερινότητα, είτε σε επίσημες εμφανίσεις.

Φθηνά ανδρικά παπούτσια

Η εταιρεία μας προσφέρει ανδρικά υποδήματα για καθημερινή χρήση, sneakers, μποτάκια και αθλητικά παπούτσια. Στα sneakers οι τιμές ξεκινούν από 19.90 ευρώ για λευκά Simius με κορδόνια και ελαφριά σόλα. Υπάρχει ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων ώστε ο κάθε πελάτης να διαλέξει τα δικά του. Στα casual ανδρικά σουέντ υπάρχουν 4 μοντέλα σε μπεζ, γκρι και μπλε σε τιμή μόλις 21 ευρώ. Στα μποτάκια θα βρείτε 12 διαφορετικά μοντέλα με τιμές από 15 ως 30 ευρώ για κάθε γούστο και τσέπη. Στα αθλητικά υποδήματα σας περιμένουν 61 διαφορετικά μοντέλα με τιμές από 11 ως 30 ευρώ σε άριστη ποιότητα και αντοχή στην φθορά. Όποιο και μοντέλο να επιλέξετε δεν θα κάνετε λάθος.

Επωφεληθείτε τώρα στην περίοδο εκπτώσεων των τιμών που αγγίζουν -70% και ανανεώστε την ντουλάπα σας προσθέτοντας καινούρια ρούχα και παπούτσια τα οποία θα φοράτε για πολύ καιρό.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα