Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Εκπτώσεις σε ανδρικά ρούχα 2019

23.01.2019
Εκπτώσεις σε ανδρικά ρούχα 2019

Ο Ιανουάριος είναι κλασσικός μήνας εκπτώσεων και πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα με ανδρικά ρούχα όπως το Fashionmix χαρίζουν μεγάλες προσφορές στο ανδρικό ένδυμα. Φέτος την τιμητική τους έχουν τα ανδρικά τζιν παντελόνια με τιμές 15-20 ευρώ και ακολουθούν οι αθλητικές φόρμες με τιμές 8-13 ευρώ το τεμάχιο. Ποιο φθηνά σε αυτήν την ποιότητα δύσκολα θα βρείτε. Προλάβετε πριν εξαντληθούν. Οι εκπτώσεις κάθε χρόνο όταν είναι πραγματικές δίνουν την δυνατότητα να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με καινούρια ρούχα. Παρακολουθείστε της προσφορές και συγκρίνετε ώστε να είστε έτοιμοι μόλις ανακοινωθούν να αγοράσετε.

Ανδρικά Ρούχα

Προσφορές σε παπούτσια

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν και αθλητικά sneakers με μόλις 10 ευρώ. Ποιο καλή ευκαιρία δεν πρόκειται να βρείτε σε onlineκατάστημα. Τα παπούτσια καλό είναι να αλλάζουν στους έξι μήνες και να μην φοριούνται συνέχεια τα ίδια. Ψωνίστε τώρα στης χαμηλότερες τιμές της αγοράς και ανανεώστε τα παπούτσια σας.

Κοντομάνικα μπλουζάκια σε προσφορά

Αν και το καλοκαίρι είναι ακόμη μακριά πολλοί προτιμούν να αγοράζουν μπλουζάκια τώρα τον χειμώνα. Πολλές εταιρείες κάνουν προσφορές και μπορείτε να βρείτε όμορφα σχέδια σε φανταστικές τιμές, όπως τα δικά μας με 5,99 ευρώ. Διαλέξτε χρώμα και σχέδιο και αποκτήστε τα τώρα. Μπορείτε να δείτε και τα μπλουζάκια για ζευγάρια γύρω στα 20 ευρώ και να χαρίσετε στο έτερον ήμισυ μια έκπληξη. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να φορά ίδιο μπλουζάκι.

Χειμερινές εκπτώσεις

Πολλά καταστήματα άρχισαν ήδη της εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τέλους Φεβρουαρίου με τιμές να φτάνουν ως και -70%. Αν κάποιος αναζητήσει μπορεί να βρει εξαιρετικά ρούχα σε εκπληκτικές τιμές όμως όσο νωρίτερα τα αναζητήσει τόσο αυξάνουν οι πιθανότητες του αφού τα φθηνά και ποιοτικά ρούχα είναι λίγα τεμάχια τα οποία πωλούνται άμεσα. Η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας σε ανακοίνωση της επισημαίνει την προσοχή των καταναλωτών οι οποίοι καλό είναι να συγκρίνουν τιμές και να φροντίσουν να ενημερωθούν πριν προχωρήσουν στην αγορά ρούχων ώστε να είναι σίγουροι ότι αγοράζουν ενδύματα σε πραγματική και όχι πλασματική έκπτωση.

Οι τιμές στα e-shopκαταστήματα ρούχων συνήθως είναι χαμηλότερες κατά 5-10% από αυτές στα φυσικά μαγαζιά και αυτό οφείλετε στα λιγότερα κόστη που έχει ένα σαιτ σε προσωπικό και πάγια έξοδα και ενοίκια.

Πολλοί καταστηματάρχες επικαλούνται αυτές της φοβίες του κόσμου για αγορές ρούχων στο Ίντερνετ όμως αυτό μπορεί εύκολα να αποδειχθεί όταν παρακολουθείτε της τιμές σε συγκεκριμένα ρούχα και συγκρίνετε στα ηλεκτρονικά μαγαζιά. Εμείς στην Fashionmixπροσφέρουμε πραγματικές εκπτώσεις και οι πιστοί fan της μάρκας το γνωρίζουν και αγοράζουν ρούχα και παπούτσια σε ελκυστικότερες τιμές.

Νέα κολεξιόν ανδρική ένδυση 2019 

Νέα κολεξιόν ανδρική

Πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων παραπονούνται ότι η αγορά παρουσιάζει πτωτικές τάσεις και ότι οι εκπτώσεις ως εργαλείο πώλησης δεν λειτουργούν όπως πριν την κρίση. Ο κόσμος δείχνει να μετρά και το τελευταίο ευρώ αγοράζοντας μόνο απαραίτητα χωρίς περιττά πράγματα και αυτό αντικατοπτρίζετε στην αγορά. Οι φετινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν περισσότερο χρόνο ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο να μπορέσει να αγοράσει. Για να μπορεί όμως να συμβεί αυτό πρέπει να ανέβει το βιοτικό επίπεδο του Έλληνα. Με χαμηλούς μισθούς ο κόσμος έχει μικρότερη αγοραστική δύναμη και ξοδεύει λιγότερα.

Online προσφορές σε χαμηλές τιμές

Η Fashionmix προσφέρει στο πιστό κοινό της να έχει την δυνατότητα επιλογής σε πολύ χαμηλές τιμές μοναδικά casual κομμάτια από τη καινούρια χειμερινή κολεξιόν 2019. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνισή, αλλάξτε διάθεσή ή κάντε ένα ξεχωριστό δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εμείς προσφέρουμε εκπτωτικά κουπόνια, giveaway 1+1 δώρο και έκτακτες εκπτώσεις στους πιστούς μας πελάτες οι οποίοι αγοράζουν ποιοτικά ρούχα σε χαμηλότερη τιμή. Επίσης καλωσορίζουμε νέους πελάτες με εκπτωτικό κουπόνι 10% το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε κάθε αγορά τους.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε νεανικά ανδρικά ρούχα για ηλικίες 20-35 τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε σε ένα χαλαρό και άνετο στυλ όπως τζιν παντελόνι με πουκάμισο. Μπορείτε να παίξετε με χρωματικές αντιθέσεις όπως μαύρο τζιν και λευκό πουκάμισο για κάθε ανάγκη. Ανάλογα με την εμφάνιση πάει και το αντίστοιχο παπούτσι και για να "κλείσει" όμορφα το lookμε ένα δερμάτινο μπουφάν το οποίο θα προσδώσει κύρος αλλά και ζέστη τώρα τον χειμώνα. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιοι φούτερ κάτω από το μπουφάν τα οποία εδικά τώρα είναι σε εξαιρετικές τιμές.

Αν για οποιονδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, είτε αυτό είναι μικρότερο, μεγαλύτερο νούμερο κτλ μπορείτε να το επιστρέψετε εντός του προβλεπόμενου χρόνου. Διαβάστε εδώ ποια είναι η διαδικασία επιστροφής - αλλαγής.

Περιηγηθείτε στο ανανεωμένο e-shop: www.fashionmix.gr και ανακαλύψτε τα δικά σας ρούχα.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα