Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Το γκρι δεν πρέπει να είναι πάντα βαρετό

14.03.2019
Το γκρι δεν πρέπει να είναι πάντα βαρετό

Η άνοιξη έρχεται και μαζί της η έκρηξη των χρωμάτων που φέρνουν ζεστασιά και λάμψη. Όμως ακριβώς σ’ αυτό το καρουζέλ αποχρώσεων και συνδυασμών σου  προτείνουμε να δεις τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Το γκρι χρώμα δεν είναι τόσο γκρίζο και βαρετό όσο πιστεύουν πολλοί. Εάν ξέρεις πώς και με τι να το συνδυάσεις, όπως και αν έχει επιλέξει τα σωστά μοντέλα ρούχων, θα δείχνεις όχι μόνο κομψός και στυλάτος αλλά και θα τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, Το γκρι είναι ικανό να φέρει στο προσκήνιο την προσωπικότητά σου, ορίστε και μερικές προτάσεις για το πως να εστιάσεις πάνω της και να την αναδείξεις με την βοήθεια του γκρι.

Αρσενικά αντικείμενα σε γκρι

Επέλεξε ένα γκρι μπλουζάκι

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του γκρι χρώματος είναι πως ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. Δεν το πιστεύεις; Διάλεξε το αγαπημένο σου τζιν και φόρεσέ το με μπλουζάκι σε γκρι μελάνζ. Λεπτομέρειες υπό την μορφή επιγραφής, πριντ, μπάλωμα ή πιτσιλιές μπογιάς προσθέτει επιπλέον αποχρώσεις σ’ όλη την εμφάνιση χωρίς να επισκιάζει τη φυσική σου αύρα.
Εκτός με τζιν μπορείς να συνδυάσεις το γκρι μπλουζάκι και με μαύρο ή λευκό παντελόνι. Εάν έχεις διάθεση για τολμηρούς πειραματισμούς μπορείς να τη συνδυάσεις ακόμη και με κάτι ροζ! Το αποτέλεσμα θα είναι WOW.

Μην ξεχνάς τα γκρι τζιν

Και αφού έγινε λόγος για τζιν δεν μπορούμε να παραμερίσουμε την γκρι έκδοσή τους. Ανεξάρτητα από το αν έχουν μοντέρνα σκισίματα και μπαλώματα, ή το αγαπημένο μας τσαλακωμένο εφέ, τα γκρι τζιν συνδυάζουν το κλασικό με το μοντέρνο. Η μπλε εκδοχή τους είναι πάντα εύκολη και ασφαλής λύση, αλλά στην περίπτωση αυτή η επιλογή του γκρι είναι κάτι πολύ πιο δημιουργικό. Είσαι θαυμαστής του ροκ στυλ; Δοκίμασέ το σε γκρι! Θα δεις πως τα αγαπημένα σου πουκάμισα και μπλούζες θα αποκτήσουν μια ριζικά νέα εμφάνιση, μόνο επειδή έχεις αποφασίσει να τα φορέσεις με γκρι τζιν.

Αθλητικό στυλ σε γκρι

Για τις στιγμές που το κύριο πράγμα που ψάχνεις είναι η άνεση, αλλά δε θα αρνηθείς να δείχνεις και όμορφα, τα γκρι αθλητικά ρούχα είναι εδώ για να σου δώσουν ένα χέρι βοηθείας. Με δική τους βοήθεια θα ξεφύγεις από τη ζοφερή άνεση που φέρουν οι μαύρες φόρμες και θα είσαι σε αρμονία με το ζεστό καιρό. Η επιλογή ανάμεσα σε φόρμες και φούτερ σε γκρι απόχρωση είναι μεγάλη και είναι αδύνατο να μη σου αρέσουν τα μοντέλα. Για να είναι ολοκληρωμένη η εμφάνισή σου μπορείς να πάρεις άμεσα ένα αθλητικό σετ σε χρώμα γραφίτη.

Το αθλητικό στυλ έχει ακόμη δύο βασικά στοιχεία και αυτά είναι τα sneakers και τα αθλητικά. Για να είμαστε ειλικρινείς θα ομολογήσουμε πως ποτέ δε θα λέγαμε «όχι» σε ακόμη ένα ζευγάρι. Για αυτό αυτήν την άνοιξη δες τα γκρι αθλητικά παπούτσια. Τί θα έλεγες για λίγο πιο διαφορετικά αθλητικά από σατέν σε γκρι απόχρωση με φωσφοριζέ λεπτομέρειες; Εάν ψάχνεις κάτι πιο απλό, μπορείς να διαλέξεις τα υφασμάτινα ανδρικά αθλητικά με πιο απλό ντιζάιν. Μόνο θα σου ψιθυρίσουμε, πως ο συνδυασμός ανάμεσα στο γκρι και το λευκό δείχνει φανταστικά.

Οι παραλλαγές είναι δεκάδες, ενώ οι συνδυασμοί εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από τη διάθεση και το σκοπό σας. Στο κάτω κάτω το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις φανταστικά μέσα στα ρούχα σου.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα