Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πες ΟΧΙ στα βαρετά τζιν!

14.02.2019
Πες ΟΧΙ στα βαρετά τζιν!

Έχεις κουραστεί να φοράς βαρετά τζιν; Πολύ πιθανόν να έχεις μερικά ίδια μοντέλα τα οποία έχεις φορέσει εκατοντάδες φορές και τα οποία έχεις συνηθίσει τόσο πολύ που δεν τα παρατηρείς καν. Όμως τα ρούχα δεν πρέπει να είναι ρουτίνα! Αυτά είναι εκείνο που σε κάνει διαφορετικό και ενδιαφέρον. Αυτά φέρουν διάθεση και πνεύμα, και είμαστε σίγουροι πως ψάχνεις αυτό ακριβώς. Γι’ αυτό πες ΌΧΙ στα βαρετά τζιν και δες τί θα σου προτείνουμε εμείς.

Για να είναι ελκυστικό ένα ρούχο χρειάζεται κάποια έμφαση. Αυτή μπορεί να είναι στάμπα, ρίγες, μπαλώματα, ιδιαίτερο χρώμα, πιτσιλιές μπογιάς, ξεθωριασμένα κομμάτια του υφάσματος... Οι εκδοχές είναι τόσες πολλές που θα ήταν αστείο να περιοριστείς μόνο στο κλασικό μοντέλο τζιν. Κατά τη γνώμη μας, η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράμε βαρετά ρούχα. Γι’ αυτό θέλουμε να σε βοηθήσουμε να σπάσεις τις αλυσίδες της ρουτίνας, προτείνοντάς σου:

Ανδρικά Τζιν

Τζιν με μπαλώματα

Η ανέμελη και ανυπότακτη εμφάνιση είναι πάντα μοντέρνα και πάντα συγκεντρώνει την προσοχή. Τα τζιν με μπαλώματα είναι φανταστική λύση για να αποφύγεις τα βαρετά μοντέλα που όλοι έχουν συνηθίσει. Το καλό στην περίπτωση αυτή είναι πως αν διαλέξεις τζιν με μπαλώματα δεν είναι αναγκαίο να βάλεις μεγάλη προσπάθεια στην επιλογή κατάλληλου κοντομάνικου ή μπλούζας γιατί δε χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω από κάτι απλό και μονόχρωμο με το οποίο θα τονίσεις τις λεπτομέρειες του τζιν. Τα τζιν με σκισίματα είναι ένα ένα κλασικό είδος και η παρουσία τουλάχιστον ενός τέτοιου ζευγαριού στη ντουλάπα σου είναι υποχρεωτική.

Τζιν με πιτσιλιές μπογιάς

Τα τζιν με πιτσιλιές μπογιάς είναι μία από τις ελκυστικότερες επιλογές. Εξάλλου έρχεται η άνοιξη, μήπως πρέπει να την υποδεχτούμε με καλή διάθεση; Με τα τζιν με χρωματιστές πιτσιλιές εξασφαλίζεις αμέσως το δικό σου χαμόγελο και ένα φρέσκο στυλ, ειδικά εάν είναι συνδυασμένα με διακοσμητικά σκισίματα και έχουν τσαλακωμένο εφέ. Καλύτερα ποντάρισε σε slim fit μοντέλο το οποίο είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια. Η χρωματιστή λεπτομέρεια πάνω στο τζιν είναι κατάλληλη επιλογή ανεξάρτητα από το αν έχεις διαλέξει σκούρο πουκάμισο, μπλούζα με γεωμετρικά μοτίβα ή κοντομάνικο με στάμπα. Είμαστε σίγουροι πως θα βρεις το τέλειο συνδυασμό.

Τζιν με ρίγες

Μία από τις τελευταίες επιτυχίες στον κόσμο της μόδας είναι τα τζιν με ρίγες. Με αυτά θα δείχνεις άνεση και θα συγκεντρώνεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Εκτός από αυτό οι κάθετες ρίγες επιμηκύνουν τη φιγούρα και την κάνουν πιο λεπτή και κομψή. Αυτό το μοντέλο τζιν είναι ακόμη πιο φρέσκο εάν συνδυαστεί με πριντς και μπαλώματα. Με το ζεστό καιρό έρχεται και η ώρα για μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Τί πιο ωραίο από το να συνδυάσεις την άνεση με την εφευρετικότητα;

Τα τζιν δεν πρέπει να είναι βαρετά. Οι ρίγες, τα πρίντς, τα μπαλώματα και οι διακοσμητικές λεπτομέρειες πάνω στο ύφασμα μπορούν να δώσουν στην εμφάνιση μια πινελιά χρώματος και στυλ. Γιατί να μην επωφεληθείς;

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα