Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Τα κόκκινα sneakers δεν μπορούν να βγουν από τη μόδα. Πάντα διακρίνονται

29.10.2018
Τα κόκκινα sneakers δεν μπορούν να βγουν από τη μόδα. Πάντα διακρίνονται

Ο Άγιος Βασίλης μπορεί να είνα ντύμενος από πάνω έως κάτω στα κόκκινα, όμως αυτό δε μας εμποδίζει να λατρεύουμε και να προτιμούμε το κόκκινο στις εμφανίσεις μας. Με κόκκινα sneakers διακρίνεται κάθε άνδρας που δε φοβάται να επιδεικνύει την προσωπικότητά του και την αίσθηση μόδας του. Εάν θέλετε να γίνεται ένα με το πλήθος τότε το κόκκινο χρώμα δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν όμως έχετε στόχο μια αισθητή παρουσία τότε βρίσκεστε σε σωστό δρώμο.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των κόκκινων sneakers είναι πως δεν πρέπει να ανησυχείτε πώς να τα συνδυάσετε. Είναι ένα εντελώς ξεχωριστό στοιχείο της εμφάνισής σας το οποίο από μόνο του κάνει την αντίθεση και δε χρειάζεται συνδυασμό. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείτε να βάλετε κόκκινο καπέλο ή κοντομάνικο, γιατί όχι και κατάλληλο πουκάμισο με κόκκινα στοιχεία

Sneakers

Όσον αφορά τα sneakers δεν μπορείτε να παραπονεθείτε για τις δυνατότητες που σας δίνουν. Η δική μας συμβουλή είναι να διαλέγετε προσεκτικά και να συμμορφωθείτε με ολόκληρο το στυλ σας σας για να μπορούν τα sneakers απλώς να το συμπληρώσουν, και όχι να δημιουργήσετε ένα νέο προσωπικό στυλ με τα νέα χρώματα. Στην πραγματικότητα, το τελευταίο δεν είναι αδύνατο, ειδικά εάν έχετε αποφασίσει πως ήρθε ο καιρός για αλλαγή και θέλετε να αλλάξετε λίγο την εμφάνισή σας.

Σίγουρα δε θα κάνετε λάθος εάν επιλέξετε κλασικό μοντέλο κόκκινα sneakers μέχρι τον αστράγαλο. Εδώ και δεκαετίες αποτελούν κλασικό κομμάτι στη μόδα για άνδρες και για γυναίκες το οποίο τα μετατρέπει σε προτιμώμενη επιλογή για διάφορες περιπτώσεις. Πολλές γυναίκες τα συνδυάζουν επιτυχής με φόρεμα, όμως αυτό δεν πρέπει να σας απασχολεί (ελπίζουμε), γι’ αυτό απλώς μοιραζόμαστε τις απεριόριστες δυνατότητές τους.

Εάν πάλι προτιμάτε τα αθλητικά παπούτσια, μπορείτε να διαλέξετε δίχρωμο μοντέλο σε κόκκινο και λευκό. Ο συνδυασμός είναι ευχάριστος και διακριτικός, ενώ εμείς τον φανταζόμαστε με τζιν έως τον αστράγαλο. Και ναι, μας αρέσει πάρα πολύ.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα