Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Τολμάς να φορέσεις τζιν και να φαίνεται ο αστράγαλός σου; Είναι μοντέρνο

02.08.2018
Τολμάς να φορέσεις τζιν και να φαίνεται ο αστράγαλός σου; Είναι μοντέρνο

Το καλοκαίρι φέτος άργησε λίγο όμως κάλλιο αργά παρά πότε. Ελπίζουμε πως τον Αύγουστο οι βροχές θα είναι λιγότερες και θα καταφέρουμε να φορέσουμε άνετα τα καλοκαιρινά μας ρούχα, χώρις να χρειάζεται να κουβαλάμε παντού μαζί μας ζακέτες και φούτερ. Το καλό είναι πως είτε κρύο είτε ζέστη μπορούμε να φοράμε τα αγαπήμενα μας τζιν έως τον αστράγαλο χωρίς ανησυχίες, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα μας τρεντς.

Εάν και εσείς είσαστε φαν αυτού του τρεντ, τότε πρέπει να έχετε στο νου σας μερικές λεπτομέρειες όταν διαλέγετε το δικό σας μοντέλο κοντό τζιν. Δεν μπορείτε απλώς να αρπάξετε το πρώτο τζιν που δείτε, γι’ αυτό δώστε σημασία στις ακόλουθες γραμμές.

Αγοράστε τώρα τζιν

Πρώτον, πρέπει να προτιμήσετε slim fit μοντέλο, αφού μονό αυτό κάθετε καλά σε αυτό το μήκος. Για να είμαστε ειλικρινής, τα φαρδιά μοντέλα σε τέτοιο μήκος θα ήταν γελοία.

Επίσης, μην ξεχάσετε τις κάλτσες. Σίγουρα ξέρετε, πως εάν επιλέξετε ψαράδικο τζιν δεν είναι ωραίο οι κάλτσες σας να προσπαθούν να φτάσουν τα γόνατά σας. Για αυτό είτε διαλέξτε κατάλληλα παπούτσια, τα οποία μπορείτε να φοράτε χωρίς κάλτσες είτε επιλέξτε πολύ κοντές κάλτσες οι οποίες δεν φαίνονται πάνω από τα παπούτσια.

Όσον αφορά το συνδυασμό χρωμάτων, αυτός εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Σκισμένα μπλε τζιν και λευκά sneakers είναι συνδυασμός με τον οποίο δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Το ίδιο ισχυεί και για σκούρο slim fit μοντέλο με ωραία παπούτσια ή sneakers σε παρόμοια απόχρωση.

Πρέπει να έχετε υπόψη ότι όχι μόνο το γυναικείο πόδι τονίζετε θαυμάσια από τζιν πάνω από τον αστράγαλο. Εμείς επίσης έχουμε τι να δείξουμε, διαλέγοντας παρόμοιο τζιν, γι’ αυτό μην ανησυχείτε να διαλέξετε τέτοιο μοντέλο. Η επιλογή slim fit μοντέλου δεν πρέπει να σας ανησυχεί, εξάλλου η δεκαετία του 90 έχει ξεπεραστεί και τα φαρδιά φανκ τζιν με μαντήλι στο κεφάλι δεν αποτελούν πλέον έξυπνη επιλογή.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα