Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πώς να μην λερώνουμε τις ανοιχτόχρωμες μας τζιν βερμούδες το καλοκαίρι

27.07.2018
Πώς να μην λερώνουμε τις ανοιχτόχρωμες μας τζιν βερμούδες το καλοκαίρι

Εάν σας αρέσουν τα ανοιχτόχρωμα ρούχα, ίσως έχετε προσέξει πως αφού τα φορέσετε μια- δυο φορές δεν είνα τόσο ανοιχτά πιά. Εάν δεν το έχετε παρατηρήσει, τότε μένετε σε κάποιο πολύ καθαρό και περιποιημένο μέρος στο οποίο ελπίζουμε να μας καλέσετε.

Οι λευκές βερμούδες είναι μια καλή επιλογή για το καλοκαίρι, όμως σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να τις διατηρήσουμε λευκές. Ακόμη και αν προτιμήσουμε βερμούδες σε κάποιο άλλο ανοιχτό χρώμα , εξακολουθεί να είναι δύσκολο να τις διατηρήσουμε καθαρές.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να επιλέγετε βερμούδες σε χλωμές αποχρώσεις για επίσημες εκδηλώσεις. Με άλλα λόγια, όταν γνωρίζετε πως σας περιμένει μια ολόκληρη μέρα στη δουλειά και δε βρίσκεστε μόνο στο γραφείο, είναι ρίσκος να επιλέξετε τις ανοιχτές αποχρώσεις. Εάν όμως πάτε σε γενέθλια, σε εταιρική εκδήλωση , η οποία δεν απαιτεί επίσημη ένδυση ή κάνετε μια βόλτα στην παραλία, ένα δείπνο σε παραθαλάσιο εστιατόριο κλπ., τότε καλοκαιρινές ανοιχτές βερμούδες είναι η κατάλληλη λύση.

Όμως ένας άνθρωπος δεν ξέρει πότε που θα τον φυσήξει ο άνεμος, και ένας άνδρας ακόμη λιγότερο, για αυτό μπορείτε να είστε πάντα έτοιμοι, φορώντας λευκές βερμούδες για παράδειγμα. Μπορείτε να έχετε μαζί σας μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό, το οποίο μπορείτε εντελώς τυχαία να τοποθετήσετε και να κάτσετε πάνω του. Εάν ανησυχείτε να μη σας περάσουν για παράξενο βγάζοντας μαντηλάκι για να σκούπισετε προσεκτικά κάποιο παγκάκι, απλά χρησιμοποιήστε μια εφημερίδα και καθίστε πάνω της.

Εάν όμως η ιδέα να λερωθείτε σας βγάζει εκτός εαυτού, απλώς επιλέξτε τζιν βερμούδες. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μοντέλο που έχει διακοσμητικές πιτσιλιές, για να είστε σίγουροι πως ακόμη και αν λερωθεί δε θα φαίνεται και πολύ. Τζιν βερμούδες με πιτσιλιές από μπογιά και σκισίματα για παράδειγμα σίγουρα είναι ανθεκτικά μπροστά στις προκλήσεις, ενώ απλές λεπτές τζιν βερμούδες θα σας είναι εξίσου χρήσιμα.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα