Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Είμαι έτοιμος για γάμο εάν ντυθώ στα λευκά; Όχι, είσαι μοντέρνος!

10.07.2018
Είμαι έτοιμος για γάμο εάν ντυθώ στα λευκά; Όχι, είσαι μοντέρνος!

Εάν ξεκινήσουμε το άρθρο αυτό φιλοσοφικά, σίγουρα θα αναλύσουμε το λευκό χρώμα και το συμβολισμό του. Δε θα σε εκπλήξουμε αν σου πούμε πως είναι συνόνυμο της καθαρότητας (όχι μόνο αυτής από τις διαφημίσεις για τη σκόνη πλύσης), αθωότητας, ομορφιάς και ακόμα ένα σωρό αξίες- όπως το να είσαι μοντέρνος. Όταν γίνεται λόγος όμως για άνδρες που ντύνονται με λευκά ρούχα, συχνά η ιδέα μας δεν είναι τόσο θετική. Πολλά άτομα ακολοθούν στερεότυπα, απόλυτα πεπεισμένοι, πως εάν ντυθούν σχεδόν από πάνω έως κάτω με αυτό το χρώμα, θα γίνουν θύματα γελοιοποίησης. Όμως το έτος είναι 2018 και είμαστε αποφασισμένοι να αφήσουμε τις απαρχαιωμένες αυτές ιδέες στο παρελθόν.

Το λευκό είναι το χρώμα του καλοκαιριού και αυτή είναι η στιγμή να το προσθέσουμε ενεργά στην γκαρτνερόμπα μας. Η λέξη κλειδί είναι «φρεσκάδα» και την προσθέτουμε σε όλα τα σύνολά μας την εποχή αυτή. Ένα από τα δύο κλασικά χρώματα είναι ιδανικό συμπλήρωμα για τις επίσημες και καθημερινές μας εμφανίσεις.

ΛΕΥΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΩΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΖΙΝ

Και όπως αναφέραμε «κλασικά», δεν μπορούμε να μην αρχίσουμε με «λευκά αθλητικά παπούτσια και ξεθωριασμένα τζιν». Τα λευκά sneakers ή αθλητικά παπούτσια είναι κατάλληλα για όλα το χρόνο, όμως το καλοκαίρι τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως θα διατηρήσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το χρώμα τους. Στα τζιν παντελόνια ανφερόμαστε απλώς ως τζιν και καθώς το ξεθοριασμένο εφέ δε θα φαίνεται όταν είνα λευκά , προτιμάμε μοντέλα με σκισίματα ή κλασικές προτάσεις.

λευκά ρούχα ανδρών

λευκό sneakers

Έρχετε σειρά στα κοντομάνικα. Ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι προσθέτει μία νότα κομψότητας και έτσι ένα τέτοιο μοντέλο δεν είναι ποτέ λάθος επιλογή. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό κλασικό μοντέλο σε λευκό χρώμα, ενώ η επιλογή στάμπας εξαρτάται μόνο από εσάς.

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΥΝΔΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

Ένα από τα πιο ωραία πλεονεκτήματα του λευκού χρώματος είναι πως συνδυάζεται εύκολα με τα πάντα και μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σύνολο εξαιρετικά γρήγορα. Όσο και να μας αρέσει όμως, η συμβουλή μας είναι να μην είστε ολοκληροτικά ντυμένοι σε λευκό χρώμα για να μη δημιουργείτε την εντύπωση πως πάτε σε γάμο, βάπτιση κτλ. Γιατί μερικές φορές το όριο ανάμεσα στο καλαίσθητο και στο μη καλαίσθητο είναι πολύ μικρό και αόρατο. Άκομα και λευκό, θα λέγαμε εμείς.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα