Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πώς να μην καείτε σε σχήμα «γυαλιά ηλίου»- ιδού η λύση!

31.07.2018
Πώς να μην καείτε σε σχήμα «γυαλιά ηλίου»- ιδού η λύση!

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για αυτά- ένα από τα υποχρεωτικά ανδρικά αξεσουάρ, τα αγαπημένα μας γυαλιά ηλίου. Είμαστε σίγουροι πως θα είναι πάντα στη μόδα- δεν είναι δυνατόν να βαρεθούμε κάτι που μας είναι χρήσιμο.

Το καλό είναι πως όταν επιλέγουμε ανδρικά γυαλιά ηλίου έχουμε ελευθερία και στις περισσότερες περιπτώσεις ένα μοντέλο είναι ιδανικό και για μία επίσημη εμφάνιση και για μία αθλητική. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραλήψουμε τα γυαλιά στην παραλία, εκεί όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να μην καούμε στο σχήμα τους.

Σίγουρα σε όλους σας έχει τύχει τουλάχιστον μία φορά- βγαίνετε μια βόλτα παραλιακά, πίνετε τη μπύρα ή το φραπέ σας, απολαμβάνετε τον ήλιο, μπορεί και να σας πάρει λίγο ο ύπνος, έπειτα ξυπνάτε και μοιάζετε με πάντα, όμως σε αντίθετο συνδυασμό χρωμάτων.

Το κακό στην περίπτωση είναι πως δεν μπορούμε να διορθώσουμε τη βλάβη με λίγο μέικ-απ, όπως θα έκαναν οι κυρίες και έτσι το μόνο που μας μένει είναι να περιμένουμε το μαύρισμά μας να εξισωθεί , το οποίο.... ε, θέλει λίγο καιρό.

Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σας δώσουμε λίγες συμβουλές πως να μην καείτε σε σχήμα «γυαλιά ηλίου».

Χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό, αυτό θα προστατεύσει το δέρμα σας από τις επιβλαβείς ηλιακές ακτίνες και θα αποτρέψει την καύση.

Πριν πάτε στην παραλία, επισκεφθείτε κάποιο σολάριουμ. Έτσι θα προετοιμάσετε το δέρμα σας για τον ήλιο και θα αποφύγετε το κοκκίνισμα του.

Επιλέξτε γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό για να μην φαίνεται πολύ εάν καείτε. Μια καλή επιλογή είναι τα γυαλιά πιλότου ή τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, ιδικά εάν είστε θαυμαστής του Τζον Λένον ή του Όζι Όσμπορν ή του Χάρι Πότερ.

Και ενώ «ψήνεστε» μην ξεχνάτε να βγάζετε που και που τα γυαλιά και να απολαμβάνετε τον ήλιο με κλειστά μάτια.

Και αν παρόλα αυτά έχετε αποφασίσει πως θα κοιμηθείτε στην παραλία με γυαλιά ηλίου και δε σας πειράζει και τόσο πολύ η ίδεα να καείτε στο σχήμα τους, επιλέξτε τουλάχιστον μοντέρνα γυαλιά. ‘Ιχνη από ρέτρο γυαλιά ηλίου στο πρόσωπο δεν ακούγεται και τόσο τρομακτικό.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα