Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πώς να φοράς streetwear χωρίς να θυμίζεις εγκληματία

23.10.2018
Πώς να φοράς streetwear χωρίς να θυμίζεις εγκληματία

Τα στερεότυπα είναι κάτι το οποίο αντιμετωπίζουμε καθημερινά παρά την αρνητική τους επίδραση. Και πριν μας διακόψετε, θα σας ρωτήσουμε: είστε σίγουροι πως δε σας έχει συμβεί να κρίνετε το ντύσιμο κάποιου; Να σηκώσετε κοροϊδευτικά τα φρύδια σας όταν προσπερνάτε κάποιον με πανκ στυλ ή να αγανακτήσετε όταν απέναντί σας στο μετρό καθήσει κάποιος που φοράει παπούτσια με τρουκς ή έχει νεκροκεφαλές πάνω στο σακίδιό του; Ναι, αυτό που λένε «Με τα ρούχα σε καλωσορίζουν, με το μυαλό σε αποχαιρετούν» ισχύει και σήμερα, όμως εμείς ελπίζουμε πως είναι θέμα χρόνου να εξαλειφθεί από την ψυχολογία μας.

Για να μην τα πολυλογούμε: γράψαμε όλα τα παραπάνω για να υποστηρίξουμε την άποψή μας πως συχνά τα άτομα που φορούν streetwear στιγματίζονται με το χαρακτηριστικό «εγληματίας». Πολύ συχνά οι υπόλοιποι απλά δε μπορούν να φανταστούν πως η επιθυμία σου να φοράς κουκούλα είναι εμπνευσμένη ολοκληρωτικά από τη μόδα επιλογής σου, και όχι από το γεγονός ότι πας να ληστέψεις κάποιο βενζινάδικο για παράδειγμα.

Φούτερ

Το φούτερ με κουκούλα είναι ένα από τα βασικά παραδείγματα για streetwear. Για να μην σας μπερδέψουν όμως με εγκληματία, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να φοράτε ταυτόχρονα κουκούλα και γυαλιά ηλίου, αλλιώς ρισκάρετε κάποια γιαγιούλα να σας βοηθήσει με την μαγκούρα της ή να σας πετύχει με κάποια ντομάτα από το μπαλκόνι

Φυσικά, αυτή η συμβουλή δεν ισχυεί για εσάς εάν είστε διάσημος και κρύβεστε από τους φωτογράφους, αν είστε όμως απλός θνητός και όχι θεός του Ολύμπου, τότε μπορείτε ήσυχα να απόσχετε από τέτοιους συνδυασμούς.

Το φούτερ με κουκούλα είναι ρούχο που μπορείτε να φοράτε για τουλάχιστον τρεις εποχές, μερικές φορές και τέσσερις, έχοντας κατά νου τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια στο βουνό για παράδειγμα, για τα οποία βράδια χρειάζεστε κάτι πιο χοντρό. Όπως αυτό το καλοκαίρι που φυσικά εμφανίστηκε λίγο αργά.

Εάν δε σας αρέσουν τα μονόχρωμα μοντέλα, μπορείτε να διαφοροποιήσετε με χρωματιστά πριντ και φανταχτερά χρώματα.

Και για να είστε σίγουροι πως δε θα σας περάσει κάποιος για κλέφτη ή μικροεγκληματία, προσπαθήστε να μην κοιτάτε πολύ γύρω σας ενώ περπατάτε με streetwear στους δρόμους και μην ξεχνάτε να μια καλή υγιεινή.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα