Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πως να διαλέξω τα σωστά ανδρικά παπούτσια;

19.12.2018
Πως να διαλέξω τα σωστά ανδρικά παπούτσια;

Τι πρέπει να ξέρουμε όταν μπαίνουμε σε ένα κατάστημα με σκοπό να αγοράσουμε ανδρικό παπούτσι, είτε αυτό είναι μποτάκι, είτε casual; Τι λένε οι κατασκευαστές υποδημάτων και οι διαμορφωτές μόδας; Ποιοι είναι οι 9 κανόνες που θα μας οδηγήσουν στην καλύτερη αγορά με τον καλύτερο συντελεστή ποιότητας - τιμής;

Πρώτος κανόνας:

Αγοράστε παπούτσια τα οποία έχουν σκουρότερο χρώμα από τα παντελόνια με τα οποία σκοπεύετε να συνδυάσετε. Αν ψάχνετε για επίσημα παπούτσια που θα φορεθούν με κουστούμι το μαύρο είναι μονόδρομος. Στο επίσημο ανδρικό ντύσιμο πρέπει να ακολουθείτε συγκεκριμένο dresscode έτσι ώστε τα ρούχα συν τα παπούτσια να εμπνέουν σοβαρότητα και στυλ.

Ανδρικά Sneakers

Δεύτερος κανόνας:

Αγοράστε ακριβά παπούτσια, μην τσιγκουνευτείτε στην τιμή, το πρώτο πράγμα που οι γυναίκες κοιτάνε στους άνδρες είναι τα υποδήματα και ένα φθηνό ζευγάρι παπούτσια αφήνει άσχημη εντύπωση. Αν το κουστούμι κοστίζει 200 ευρώ τα παπούτσια πρέπει να είναι ακριβότερα. Πολλοί άνδρες μια φορά τον χρόνο κάνουν shoppingtherapyαγοράζοντας ένα ζευγάρι ακριβά παπούτσια, έτσι ώς δώρο στον εαυτό τους.

Τρίτος κανόνας:

Τα παπούτσια χρειάζονται φροντίδα και συντήρηση. Αυτό σημαίνει να τα διατηρείτε στην καλύτερη κατάσταση. Στην αγορά θα βρείτε όλα τα συντηρητικά και βερνίκια, μαζί με της οδηγίες χρήσεως ώστε να διατηρήσετε τα καλά σας παπούτσια στην τρίχα. Τα παπούτσια μιλάνε για τον κάτοχο τους και είναι καλύτερα να λένε καλά λόγια.

Τέταρτος κανόνας:

Τα ανδρικά παπούτσια πρέπει να ταιριάζουν με την ζώνη, όπως τα γυναικεία παπούτσια πρέπει να ταιριάζουν με την τσάντα. Αυτά είναι νόμοι, και αν θέλετε να εντυπωσιάζετε φροντίστε να τους ακολουθήσετε. Ίδιο χρώμα, ίδια ρίγα, σχέδιο που δένει, ακόμη και μια μικρή λεπτομέρεια θα σας φτιάξει την διάθεση και θα τονίσει το προσωπικό σας στυλ.

Πέμπτος κανόνας:

Ανάλογα με το παπούτσι που θα επιλέξετε να φορέσετε διαλέξτε και της αντίστοιχες κάλτσες. Οι κάλτσες είναι η γέφυρα ανάμεσα στο υπόδημα και το παντελόνι. Αν και τελευταία πολλοί άνδρες φοράνε παπούτσια χωρίς κάλτσες, σε γυμνό πόδι, και δείχνουν cool, αυτό το αφήνουμε στην ιδιοσυγκρασία του καθενός να επιλέξει αν του ταιριάζει ή όχι.

Πέμπτος υποκανόνας:

Δεν φοράτε ποτέ σανδάλια ή πέδιλα με κάλτσες, δια ροπάλου. Αυτό το κάνουν οι Γερμανοί τουρίστες στα Ελληνικά νησιά το καλοκαίρι και είναι σήμα κατατεθέν τους. Εμείς δεν είμαστε Γερμανοί.

Έκτος κανόνας:

Όταν διαλέγετε αθλητικά παπούτσια για περπάτημα περισσότερο φροντίστε να είναι άνετα, μαλακά, να έχουν αντικραδασμική σόλα και σταθερότητα στο πάτημα, χωρίς να γλιστράνε εύκολα. Ο συνήθης χρόνος εκμετάλλευσης τους είναι 6-12 μήνες, ανάλογα με την φθορά, μετά πρέπει να αντικαθίστανται. Δοκιμάστε τα πριν τα αγοράσετε, δείτε την εφαρμογή που έχουν στο πόδι και αν τα νιώθετε ευχάριστα αποκτήστε τα.

Έβδομος κανόνας:

Κάθε άνδρας οφείλει να έχει στην ντουλάπα του ένα ζευγάρι καλές μπότες. Είτε περισσότερο καουμπόικες, είτε militarystyle, οι ανδρικές μπότες προσδίδουν ένα διαφορετικό στιλ και αν συνδυαστούν με καμπαρντίνα η κατάλληλο τζιν παντελόνι δημιουργούν ένα πολύ όμορφο σύνολο. Οι μπότες παραπέμπουν σε μια εποχή η οποία έχει εξαφανιστεί μαζί με τους άνδρες παλαιάς κοπής και νομίζω ότι θα είναι καλό αυτή η εποχή και στιλ να ξαναγίνει μόδα. Για όλους μας.

Όγδοος κανόνας:

Όταν αγοράζετε sneakers και τα συνδιάζετε με υφασμάτινα παντελόνια ίσως δείξετε νεότεροι σε ηλικία, καθώς τα αθλητικά παπούτσια παραπέμπουν σε μικρότερες ηλικίες και πιο sportiveεμφάνιση. Όλοι μας θέλουμε να δείχνουμε νεότεροι και να ένας εύκολος τρόπος μαζί με ένα απλό t-shirtνα το πετύχεται. Και σχετικά πολύ οικονομικότερα

Ένατος κανόνας

Όταν αγοράζετε εσπαντρίγιες και σαγιονάρες το κάνετε με την γνώση ότι θα είναι για μια σεζόν. Η φθορά που δέχονται από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό είναι αρκετή και μαζί με το γεγονός ότι κάθε χρονιά βγαίνουν καινούρια μοντέλα συν την χαμηλή τιμή είναι αρκετές αιτίες για να της αντικαθιστάτε κάθε χρόνο. Έτσι πάντα θα έχετε καινούριες σαγιονάρες.

Στο Ίντερνετ θα βρείτε τεράστια ποικιλία από ηλεκτρονικά καταστήματα με ποικίλες ποιότητες και τιμές ώστε να επιλέξετε εκείνα τα υποδήματα που σας ταιριάζουν περισσότερο. Είναι πανεύκολο, με την χρήση κινητού τηλεφώνου και μερικών κλικ τα παπούτσια που διαλέξατε να φθάσουν στο σπίτι σας. Πιο φθηνά από τα παραδοσιακά μαγαζιά και πολύ ευκολότερα με μια προπληρωμένη κάρτα. Μην ψωνίστε τα φθηνότερα και μετά παραπονιέστε για την ποιότητα. Η τιμή πάντα είναι συνυφασμένη με την ποιότητα και ο κάθε έμπορος ακολουθεί προσωπική πολιτική τιμών και προσφορών. Κάντε μια έρευνα αγοράς και ενημερωθείτε για της τιμές που παίζουν, αναζητήστε υπομονετικά στα διάφορα e-shopsγια ευκαιρίες και προσφορές και όταν δείτε την κατάλληλη ευκαιρία προχωρήστε σε αγορά. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Fashionmix.grθα βρείτε πολλές προσφορές και οι τιμές είναι από της καλύτερες στην αγορά.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα