Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πολυεστέρη- 5 διαψευσμένοι μύθοι για αυτό το ύφασμα ή γιατί δεν πρέπει να φοβάστε να το φορέσετε

24.08.2018
Πολυεστέρη- 5 διαψευσμένοι μύθοι για αυτό το ύφασμα ή γιατί δεν πρέπει να φοβάστε να το φορέσετε

Κατά την επιλογή ρούχων από τα ράφια των καταστημάτων ή από τα ηλεκτρονικά καταστήματα ρούχων, μαζί με πολλά άλλα κριτήρια που λαμβάνουμε υπόψη είναι και αυτό για την υφή των υφασμάτων από τα οποία έχουν κατασκευαστεί. Η πολυεστέρη, που ονομάζεται από τους πιο απρόθυμους «το βαμβάκι των φτωχών», είναι ένα από τα υφάσματα που πολλοί από εμάς φοβόμαστε. Το ύφασμα όμως αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα και εμείς σου παρουσιάζουμε μερικές βασικές αιτίες για τις οποίες να επιλέξεις ρούχα από πολυεστερικό ύφασμα.

1. Η ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΦΑΣΜΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ. ΛΑΘΟΣ.О

Ακόμη και αν η πολυεστέρη είναι συνθετικό ύφασμα, αυτό δε σημαίνει πως χάνει την ποιότητά του κατά τη διάρκεια των διαδικασιών επεξεργασίας. Αντίθετα, ακριβώς αυτές οι διαδικασίες από τις οποίες περνά η πολυεστέρη για να δημιουργηθεί το τελικό προϊόν του δίνουν ειδική αντίσταση. Γι’ αυτόν το λόγο οι σύγχρονες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ρούχων από πολυεστερικό ύφασμα τους δίνουν υψηλό βαθμό ανθεκτικότητας.

Ανδρικά Τζιν

2. Η ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΗ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ. ΛΑΘΟΣ.

Εάν τα φροντίζετε σωστά τα πολυεστερικά ρούχα είναι ακόμη πιο ανθεκτικά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ρούχα. Για να εξασφαλιστεί η μακροζωία των ρούχων σου προτείνουμε να χρησιμοποιείς ειδικά καθαριστικά, ανάλογα με το χρώμα των ρούχων σου (χρωματιστά ή μαύρα). Επίσης, θα ήταν καλό η πολυεστέρη να πλένεται στο χέρι ή σε πλυντήριο με θερμοκρασία έως 40 βαθμούς.

3. Η ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΛΑΘΟΣ

Καθώς η πολυεστέρη είναι συνθετικό ύφασμα, το οποίο έχει κατασκευαστεί στο εργαστήριο, λαμβάνει μια συγκεκριμένη λάμψη έπειτα από αυτές τις διαδικασίες επεξεργασίας. Εφόσον το στυλ του καθενώς δε σχολιάζεται, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να φανεί σε κάποιους ακατάλληλο, ενώ από την άλλη μερικοί μπορεί να εκτιμησούν αυτήν τη ποιότητα του υλικού.

4. Η ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΗ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ. ΛΑΘΟΣ.

Όχι μόνο τα ρούχα από πολυεστέρη σιδερώνονται εύκολα και μένουν ατσαλάκωτα όση ώρα τα φοράμε, αλλά και τσαλακώνονται ακόμη πιο δύσκολα από τα βαμβακερά. Για να μην έχεις πτυχές πρέπει να σιδερώνεις τα ρούχα από αυτό το υλικό σε μεσαία θερμοκρασία.

5. 5. Η ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΗ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΛΑΘΟΣ.

Παρόλο που η πολυεστέρη μπορεί να ενθαρρύνει το σώμα μας να υδρώνει, δεν μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως υλικό που συγκρατεί την υγρασία. Πραγματικά, σε σύγκριση με τα υλικά κατασκευασμένα από γνήσια υλικά, συμπεριλαμβανομένου του βαμβακιού, η πολυεστέρη στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα κάτι που σημαίνει πως μπορείς να φοράς τα αγαπημένα σου ρούχα ανά πάσα στιγμή, αφού δε θα είναι απαραίτητο να τα αφήνεις στην απλώστρα όλη μέρα.

Ανάμεσα στα προϊόντα που παρέχουμε στην ιστοσελίδα μας είναι ρούχα από διαφορετικά υλικά, όπως και ανδρικά τζιν από πολυεστέρη. Αυτή είναι η επιλογή σου να επιλέξεις υλικά που σου παρέχουν άνεση και στυλ, γι΄αυτό εμείς αναμένουμε να ανακαλύψεις τις συλλογές που ετοιμάσαμε για εσένα!

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα