Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Είναι ποτέ περιττό το μαύρο χρώμα στην ντουλάπα μας;

09.11.2018
Είναι ποτέ περιττό το μαύρο χρώμα στην ντουλάπα μας;

Στην ερώτηση που ρωτάμε στον τίτλο αυτού του άρθρου μπορούμε να απαντήσουμε με μία μόνο λέξη- όχι. Όμως, καθώς πιστεύουμε πως μία άποψη δεν πρέπει να επιβληθεί, αλλά να υποστηριχθεί θα σας δώσουμε κάποια επιχειρήματα τα οποία θα επιβεβαιώσουν την άποψη μας, πως το μαύρο ποτέ δεν είναι αρκετό.

Ο Jay- Z τραγούδησε “AllBlackEverything”πριν περίπου μια δεκαετία, και ποιοί είμαστε εμείς για να μην εμπιστευτούμε τα λόγια του; Τα μαύρα ρούχα μπορούν να είναι παράλληλα κομψά και casual, μπορούν να έχουν αθλητική αύρα ή αυστηρή. Μπορεί να είναι οτιδήποτε επιθυμήσουν. Και πάντα θα δίχνουν ωραία.

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα των μαύρων ρούχων είναι πως μας κάνουν να δίχνουμε πιο λεπτοί. ‘Οποτε εάν έχετε κάποια περιττά κιλά και αυτό σας ανησυχεί, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι πως με ένα μαύρο μπλουζάκι π.χ. η κοιλίτσα σας θα γίνει σχεδόν ανύπαρκτη.

ανδρικά μαύρα ρούχα

Δεν μπορούμε να κρύψουμε πως λατρεύουμε και τα μαύρα τζιν. Τολμάμε ακόμη να πούμε πως είναι ένα κλασικό κομμάτι, σχεδόν όσο τα μπλε τζιν. Εάν είχαμε μόνο μπλε τζιν θα τα βαριόμασταν σίγουρα πολύ γρήγορα.

Το μαύρο χρώμα όμως δε σημαίνει μόνο ρούχα που έχουν παραμείνει στη μόδα τόσα χρόνια. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να την «βάψετε» στη σκούρα αυτή απόχρωση, όπως είναι η περίπτωση με αύτο το μοντέλο κοντομάνικο μπλουζάκι.

Εάν το υπερβολικό μαύρο στην εμφάνισή σας, σας ανησυχεί (αν και εμείς πιστεύουμε πως πάντα μπορεί λίγο παραπάνω), μπορείτε να προσθέσετε κάποια ανοιχτή απόχρωση, διαλέγοντας ζώνη, καπέλο ή sneakers σε διαφορετικό, μπορεί και φανταχτερό, χρώμα. Ομολογούμε πως ένας από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς είναι αυτός ανάμεσα στο κόκκινο και το μαύρο και αυτό όχι σύμφωνα με τον Στένταλ, αλλά σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια μόδας. Εάν πάλι επιθυμείτε να διατηρήσετε τα κλασικά στοιχεία στην εξωτερική σας εμφάνιση, ο συνδυασμός μαύρου και άσπρου δε θα σας προδώσει, μόνο προσέξτε μην μοιάσετε με πιγκουίνο. Όμως γι’ αυτό: άλλη φορά.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα