Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Δεν έχεις φορέσει ποτέ δερμάτινο μπουφάν; Μεγάλο λάθος!

07.11.2018
Δεν έχεις φορέσει ποτέ δερμάτινο μπουφάν;  Μεγάλο λάθος!

Υπάρχουν μερικά είδη ρούχα και αξεσουάρ τα οποία με την πάροδο του χρόνου έχουν μετατραπεί σε κλασικά και δεν μπορείτε να κάνετε λάθος προσθέτοντάς τα στην ντουλάπα σας.Τέτοια ρούχα είναι το απλό λευκό πουκάμισο, το κομψό ρολόι, τα κλασικά μπλε τζιν και το δερμάτινο μπουφάν φυσικά. Το τελευταίο είναι από εκείνα τα ρούχα που είναι πλέον ένα υποχρεωτικό κομμάτι και για άνδρες και για γυναίκες, κάτι το οποίο δε μας παραξενεύει καθόλου καθώς δίνει μια τελική νότα κομψότητας σε κάθε εμφάνιση.

Δεν είναι υποχρεωτικό να είστε «κακό αγόρι» με μοτοσικλέτα για να έχετε δερμάτινο μπουφάν στην ντουλάπα σας. Ε, εάν είστε ένας από αυτούς όμως, πιστεύουμε πως έχετε ήδη 2-3 μοντέλα. Είναι γνωστό πως όταν ακούσουμε «δερμάτινο μπουφάν» φανταζόμαστε είτε ροκ είδωλο με κιθάρα στο χέρι είτε αστέρι του Hollywood, όμως και εμείς, οι απλοί άνδρες, μπορούμε να υιοθετήσουμε παρόμοια εμφάνιση χωρίς να ανησυχούμε εάν θα μας πάει. Γιατί όπως αναφέραμε λίγο παραπάνω, το δερμάτινο μπουφάν δεν μπορεί να είναι μια κακή επιλογή.

Ανδρικό δερμάτινο μπουφάν

Όσον αφορά την επιλογή του δέρματος, εμείς προτιμάμε το συνθετικό δέρμα. Δεν βρίσκουμαι λόγο να προτιμήσουμε το γνήσιο δέρμα όπως για ηθικούς λόγους, οι οποίοι είναι γνωστοί σε όλους και δε χρειάζετε να τους περιγράψουμε εδώ, έτσι και για οικονομικούς λόγους. Είναι γεγονός πως ένα μπουφάν από γνήσιο δέρμα κοστίζει εκατοντάδες ευρώ- επένδυση που δεν μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Ένα μοντέλο από συνθετικό δέρμα είναι αρκετά πιο φθηνό, δίχνει εξίσου όμορφα και όχι σε τελευταία θέση: έχει καταστευαστεί χώρις να έχει χαθεί καμοία αθώα ζωή για να ντυθούμε εμείς.

Το δερμάτινο μπουφάν είναι εκείνο το ρούχο το οποίο πάντα θα μας σώσει όταν αναρωτιόμαστε τί να φορέσουμε. Ανάλογα με το με τι αποφασίσετε να το συνδιάσετε, μπορεί να ολοκληρώσει όπως την κομψή έτσι και την casual εμφάνισή σας. Προσθέτει μία νότα κλασικότητας σε κάθε εμφάνιση και μπορείτε να είστε ήσυχοι πως θα είναι μοντέρνο όπως τώρα, έτσι και σε 20 χρόνια. Πολύ πιθανόν και για ακόμα περισσότερα.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα