Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Ανέμελα κομψός- Πώς να ενσωματώσετε τα τζιν σε 6+ νέους συνδυασμούς

17.08.2018
Ανέμελα κομψός- Πώς να ενσωματώσετε τα τζιν σε 6+ νέους συνδυασμούς

Από τα δεκάδες στυλ, το ανέμελα κομψό στυλ απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα και αυτό δεν είναι περίεργο εάν δούμε τους συνδυασμούς ρούχων στους οποίους στηρίζεται. Το ανέμελα κομψό στυλ σου επιτρέπει να πας στο γραφείο και έπειτα σε πάρτυ χωρίς να χρειάζεται να διαλέξεις άλλο outfit.

Ανδρικά Τζιν

Τι σημαίνει ανέμελα κομψός; ΤΟΠ 3 βασικά ρούχα

Το ανέμελα κομψό στυλ καθορίζεται από τη συγχώνευση δύο στυλ ρούχων: από τη μια πλευρά, γίνεται λόγος για δανεισμένα στοιχεία από το στυλ του γραφείου, από την άλλη, έχουμε από το στυλ του δρόμου, τα οποία μαζί δημιουργούν κάποια πολύ συναρπαστικά και πρακτικά outfits. Επιχειρηματικά κομψός αλλά με ελαφρότητα- αυτή είναι η ουσία της καθημερινότητας. Μπορούμε να τα φοράμε σε διαφορετικές εκδηλώσεις και είναι κατάλληλα για τον καθένα, ανεξάρτητα από την ηλικία. Παρόλα αυτά, το ανέμελα κομψό στυλ μπορεί να είναι πολύ δύσκολο, γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε τα συμαντικότερα 3 βασικά στοιχεία των ρούχων για την επίτευξη τέτοιου outfit.

1.Τζιν - ένα από τα πιο λατρεμένα ρούχα. Τα τζιν διακρίνονται με την πολυλειτουργικότητά τους. Ανεξάρτητα απο το πόσο φανταχτερά ή εντυπωσιακά είναι, φαίνεται πως θα παραμείνουν μοντέρνα ανεξάρτητα από την εποχή. Δεν υπάρχει λόγος να επενδύσεις πολλά λεφτά σε ένα τζιν, γιατί μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα μοντέλα φθηνά τζιν.

2.Κοντομάνικα - όσο το δυνατόν περισσότερα και εάν γίνεται, όσο το δυνατόν πιο απλά! Τα κοντομάνικα έχουν δίκαια θέση στη δεκάδα με τα βασικά ρούχα, καθώς είναι αναγκαία για τη δημιουργία ενός ανέμελα κομψού outfit. Ανάλογα με το μοντέλο και τη γραμμή, μπορούν να φορεθούν με τζιν, φούστες ή κομψά παντελόνια, τα οποία είναι ρούχα που δίνουν ένα διαφορετικό αέρα στο outfit.

3.Σακάκια - το σάκακι είναι ένα ακόμη «must have», ένα υποχρεωτικό κομμάτι όταν γίνεται λόγος για τα ανέμελα κομψά outfits. Η δική μας πρόταση είναι να διαλέξεις σακάκια που δεν είναι πολύ απαιτητικά ούτε όσον αφορά το υλικό, ούτε όσον αφορά το ντιζάιν για να εξασφαλιστεί εύκολη συντήρηση και συνδυασμός με άλλα ρούχα.

Ιδέες για ανέμελα κομψά outfits για γυναίκες

Το ανέμελα κομψό στυλ είναι κατάλληλο όπως για την ανδρική ντουλάπα έτσι και για τη γυναικεία. Για την τελευταία, εμείς προτείνουμε 4 εύκολους και σικ συνδυασμούς!

#1. Επέλεξε στενά τζιν, προτιμότερα σε ανοιχτό χρώμα. Συνδύασε το με λευκή μπλούζα, γκρι σακάκι και ασημί τακούνι stiletto!

Optează pentru o pereche de jeanși skinny

#2. Θέλεις outfit το οποίο μπορείς να φορέσεις όπως στη σχολή έτσι και για βόλτα με τα κορίτσια στο εμπορικό κέντρο; Όλα τα τζιν σε σώζουν και σ’ αυτήν την περίπτωση! Φόρεσε τα με μποτάκια με τακούνι, με φαρδύ πουκάμισο ή απλό λευκό τοπάκι! Ολοκλήρωσε το outfit με ζευγάρι γυαλιά ηλίου και είσαι έτοιμη για μια καινούργια ημέρα!

Vrei o ținută pe care să o poți purta atât la școală

#3. Θελείς ένα ανέμελα κομψό outfit παρά τον κρύο αέρα; Σου προτείνουμε αυτόν το συνδυασμό στον οποίο το στοιχείο «έκπληξη» είναι το δερμάτινο μπουφάν. Αναμφισβήτητα θα μαζέψεις όλα τα βλέματα φορώντας τέτοιο outfit!

Vrei o ținută smart casual cu un aer foarte cool

Ιδέες για ανέμελα κομψά outfits για άνδρες

Αρχίζοντας από ένα απλό τζιν μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικά μοντέρνο ανέμελα κομψό outfit. Ορίστε ποιές είναι οι ιδέες για ανέμελα κομψά outfits για άνδρες:

#1: Λευκό πουκάμισο, ζευγάρι μοκασίνια, κλασικό τζιν και μινιμαλιστικά αξεσουάρ- αυτά είναι τα στοιχεία που είναι αναγκαία για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο ανδρικό συνδυασμό ρούχων. Εμπνεύσου από τη φωτογραφία που ακολουθεί!

O cămasă albă, o pereche de mocasini

#2: Αυτή τη φορά εμείς σου προτείνουμε ένα εξαιρετικά τολμηρό ανέμελα κομψό outfit, όπου τον κύριο ρόλο έχει το τζιν ύφασμα. Το τζιν είναι το αστέρι σ’ αυτόν το συνδυασμό γιατί τονίζονται από το λευκό χρώμα τον υπόλοιπων στοιχείων.

De data această, îți propunem o ținută smart casual extrem de îndrăzneață

#3: Ένα ανέμελα κομψό outfit μπορεί να αποτελείται από μερικά βασικά ρούχα από την ντουλάπα κάθε άνδρα. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζοντας ένα κλασικό τζιν, ένα απλό φανελάκι, σακάκι και ζευγάρι καθημερινά παπούτσια, έχεις ένα outfit που μπορείς να φοράς όχι μόνο στο γραφείο, αλλά και επίσης σε ραντεβού ή όταν βγεις με τα αγόρια!

O ținută smart casual care poate fi purtată în orice sezon poate fi compusă

Για ακόμη πιο πολλές ιδέες για ανέμελα κομψό outfits, εμείς σε καλούμε να ανακαλύψεις τα άρθρα στο blog μας. Ανακαλύψτε τον εαυτό σας με το Fashion Mix!

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα