Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Βαρέθηκες να πληρώνεις όταν παρκάρεις στο εμπορικό κέντρο; 5 λύσεις για παρκάρισμα

13.07.2018
Βαρέθηκες να πληρώνεις όταν παρκάρεις στο εμπορικό κέντρο; 5 λύσεις για παρκάρισμα

Ομολογούμε πως στην εποχή του ίντερνετ προτιμάμε να ψωνίζουμε ηλεκτρονικά, όμως μερικές φορές κάνουμε εξαίρεση και επιλέγουμε τις καλές γνωστές μας βόλτες στα μαγαζιά. Το καλό είναι πως όλο αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε ένα κτήριο, για το οποίο ευχαριστούμε αυτούς που εφεύραν τα εμπορικά κέντρα.

Ανδρικά Sneakers

Πραγματικά είναι θαυμάσιο το να μπορούμε να πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας, να δειπνήσουμε, να παρακαλουθήσουμε κάποια ταινία και να αγοράσουμε κάτι καινούργιο, όλα σε ένα μέρος, όμως καθόλου δε μας αρέσει πως πρέπει να πληρώνουμε απλώς για να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας. Είναι αλήθεια ωστόσο πως το υπόγειο πάρκινγκ είναι η πιο άνετη λύση, ειδικά όταν έξω έχει κακοκαιρία και υπάρχει κίνδυνος να λερώσουμε τα ρούχα και παπούτσια μας μέχρι να φτάσουμε από το αυτοκίνητο στο εμπορικό πάρκινγκ. Παρ’ όλα αυτά εμείς έχουμε 5ολόκληρες εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες σας προτείνουμε:

1. Κοντά στο μετρό

Για να αποφύγετε τις μεγάλες βόλτες, η πιο άνετη επιλογή είναι να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε σημείο που βρίσκεται η πιο κοντινή στο σπίτι σας στάση του μετρό. Αυτό όμως ισχυεί στις περιπτώσεις που στάση μετρό υπάρχει και κοντά στο εμπορικό κέντρο, για να αποφύγετε την συνεχής αλλαγή μέσων μαζικής μεταφοράς.

2. Στα μικρά δρομάκια γύρω από τα εμπορικά κέντρα

Μπορείτε να δείξετε τα νέα σας ρούχα και παπούτσια στην περιοχή του εμπορικού κέντρου με μια βόλτα, παρόλο που στην πόλη είναι σχεδόν αδύνατο να βρείτε που να παρκάρετε κοντά του. Πρέπει μόνο να προσέχετε να μη βρεθείτε σε περιοχή όπου οι κάτοικοι δεν έχουν φιλική στάση απέναντι στα αυτοκίνητα αγνώστων.

3. Στο πλυντήριο αυτοκινήτων

Όπως λένε, με μία δράση, δύο λύσεις: και θα πλύνετε το αυτοκίνητο και θα βρείτε προσωρινή στάθμευση.

4. Στο πάρκινγκ κάποιου σουπερμάρκετ

Πολύ συχνά, κοντά στα εμπορικά κέντρα βρίσκονται και μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ τα οποία έχουν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ο οποίος είναι εντελώς δωρεάν. Την επομένη φορά μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας σε κάποιο από αυτά.

5. Μπροστά από την οίκια σας

Στο τέλος, δεν είναι πάντα αναγκαίο να βγένετε με το αυτοκίνητό σας. Γιατί έπειτα από μία βόλτα στα μαγαζιά να μην πιείτε κάτι με φίλους χωρίς να ανησυχείτε πώς θα οδηγήσετε μετά από αυτό;

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα