Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Τα κομψά αθλητικά του μέλλοντος – Slip on

18.02.2019
Τα κομψά αθλητικά του μέλλοντος – Slip on

Στη γρήγορη καθημερινότητα, όπου ο χρόνος σαν να μας πιέζει συνέχεια, όταν γίνεται λόγος για τα παπούτσια που φοράμε η λέξη κλειδί είναι πάντα μία: άνεση! Παρόλου που ο ChristianLouboutin δεν πιστεύει πως τα άνετα παπούτσια μπορούν να είναι όμορφα (θυμηθείτε τη γνωστή φράση του: «Δε θα ήθελα κάποιος να κοιτάξει τα παπούτσια μου και να πει: «Ο, φαίνονται πολύ άνετα!»), εμείς είμαστε έτοιμοι να διαφονίσουμε μαζί του. Επείδη η άνεση έχει την πρώτη θέση, όμως δεν είναι αδύνατον ένα άνετο παπούτσια να είναι ταυτόχρονο και κομψό. Και εδώ είσαγουμε μία νέα μόδα: Sliponsneakers και αθλητικά- τάση που κατάκτησε τους άνδρες και τις γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο.

Τί είναι αυτό το κάτι που τα κάνει τόσο μοντέρνα;

Αυτά τα αθλητικά είναι εξαιρετικά άνετα λόγω του αθλητικού ντιζάιν τους και την επιτυχημένη χοντρή σόλα τους Chunky. Μία όμως από τις σημαντικότερες ιδιότητές τους είναι πως συνδυάζονται τέλεια με τα πάντα!

Ανδρικά αθλητικά

Με την αθλητική τους πινελία συνδυάζουν πάνω τους το αθλητικό και καθημερινό στυλ.

Συνδυάζοντάς τα με ένα ζευγάρι τζιν και κοντομάνικο θα προσθέσετε στην εμφάνισή σας μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης, ενώ φορώντας τα με πουκάμισο σύγουρα θα συγκεντρώσετε όλα τα βλέματα πάνω σας με αυτήν την αντιθετική αισθητική. Μια άλλη τάση για τα Slipon αθλητικά είναι ο συνδυασμός τους με αθλητικά ρούχα με μεγάλα λογότυπα.

Το απλό ντιζάιν που συνδυάζει στοιχεία από την κάλτσα και από τα αθλητικά, κάνει τα Slipon παπούτσια άνετα και κομψά.

Γυναικεία sneakers

Στο αποκορύφωμα της φθινοπωρινής εποχής, όταν οι μέρες γίνονται όλο και πιο μικρές και η διάθεση, ας το παραδεχτούμε, λίγο πιο βαρετή, γιατί να μην προσθέσετε λίγο χρώμα στην καθημερινή σας εμφάνιση όπως για παράδειγμα Slipon αθλητικά σε τολμηρές αποχρώσεις- όπως το φανταχτερό κόκκινο για παράδειγμα;

Και αφού η μόδα αλλάζει συνέχεια, και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα, μπορείτε άνετα να αναμείξετε το δικό σας άνετο ζευγάρι Slipon αθλητικά με το απλό outfit του γραφείου και να το ζωντανέψετε.

Αυτά δεν είναι απλώς αθλητικά, αυτά είναι τα κομψά αθλητικά του μέλλοντος! Ό,τι και στυλ να διαλέξετε για τα δικά σας Slipon αθλητικά, ένα είναι σίγουρο- θα είστε πάντα μοντέρνοι, διαφορετικοί, ενώ η άνεσή σας είναι εγγυημένη!

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα