Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Τα ανδρικά χειμερινά μποτάκια- πρακτικά, κομψά, άνετα

22.02.2019
Τα ανδρικά χειμερινά μποτάκια- πρακτικά, κομψά, άνετα

Ο κρύος καιρός έξω είναι γεγονός και πολλοί από εμάς ακόμη αναρωτιούνται τί παπούτσια να διαλέξουν για τη χειμερινή τους εμφάνιση. Πραγματικά, για εμάς, τους άνδρες, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο για το γυναικείο μέρος του πλυθησμού, όμως και εμείς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με διάφορες δυνατότητες. Οι σημαντικότερες συνθήκες κατά την επιλογή χειμερινών παπουτσιών παραμένουν η άνεση και η ποιότητα. Ας δούμε όμως το θέμα λίγο πιο αναλυτικά.

Ανδρικά μποτάκια

Τα μποτάκια είναι υποχρεωτικό κομμάτι από την χειμερινή μοντέρνα εμφάνιση κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του. Το θέμα είναι πώς να διαλέξουμε κομψά και άνετα μποτάκια. Χωρίς να τα πολυλογούμε σας παρουσιάζουμε πως να επιτεύξετε μία πρακτική και μοντέρνα εμφάνιση αυτόν το χειμώνα.

Τα κομψά ανδρικά μποτάκια είναι η σωστή επιλογή για εκείνους από εσάς που θέλουν να τα συνδυάσουν και με αθλητικό και με καθημερινό ντύσιμο. Λόγω του απλού ντιζάιν τους μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα σκούρο μπλε τζιν και κοντομάνικο, να προσθέσετε το αγαπημένο σας μπουφάν ή παλτό και θα έχετε ένα μοντέρνο χειμερινό outfit, με το οποίο θα δείχνετε φανταστικά και στο χώρο εργασίας σας, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Για τους κυρίους που βρίσκονται συνέχεια σε κίνηση και προτιμούν πιο αθλητική αλλά ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση: συνδυάστε το καθημερινό σας στυλ με ένα ζευγάρι άνετα και αθλητικά μποτάκια. Τα μαύρα μποτάκια ταιριάζουν με όλους του συνδυασμούς χρωμάτων, εάν ψάχνετε κάτι που δεν απαιτεί συντονισμό των χρωμάτων, τότε αυτά είναι μια καλή επιλογή.

Εάν όμως χρειάζεστε ένα πιο ζεστό χρώμα για την εμφάνισή σας, τότε τα μπεζ μποτάκια μπορούν να σας είναι πιστός σύμμαχος μόδας. Συνδυάζοντας τα με μπλε τζιν και λευκό μπλουζάκι, προσθέτοντας ένα ζεστό μπουφάν και συμπληρώνοντας την εμφάνισή σας με κασκόλ σε φανταχτερό χρώμα, σίγουρα θα επιτεύξετε μοντέρνο χειμερινό στυλ.

Έχουμε κάτι και για εκείνους από εσάς που αγαπούν να πειραματίζονται, εκείνους που θέλουν να «σπάσουν» την βαρετή χειμερινή εποχή με κάτι διακριτικό. Μπορείτε τολμηρά να διαλέξετε ένα ζευγάρι μποτάκια παραλλαγής, τα οποία είναι κατάλληλα για μία απλή καθημερινή εμφάνιση σε συνδυασμό με μία κομψή καμπαρντίνα για παράδειγμα.

Τα σουέτ μποτάκια τύπου «Τσέλσι» είναι εκείνους τους κυρίους που θέλουν να επιτύχουν κομψή εμφάνιση χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Δοκιμάστε τα με καμπαρντίνα, τζιν πουκάμισο και απλό μαύρο πουκάμισο, για να επιτύχετε την τέλεια απλή εμφάνιση, κατάλληλη και για τη μέρα και για το βράδυ.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα