Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πως να ψωνίζετε ρούχα από το internet; Οδηγός για online shopping

16.11.2018
Πως να ψωνίζετε ρούχα από το internet; Οδηγός για online shopping

Το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα ακολουθεί της παγκόσμιες τάσεις και αναπτύσσετε συνεχώς. Στο διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες eshop που πουλάνε τα πάντα. Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και ότι φανταστείτε. Τα περισσότερα αφορούν την γυναικεία μόδα αφού κάθε κυρία χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα της για να έχει "κάτι να φορέσει". Για τους άνδρες η ποικιλία είναι περιορισμένη αφού οι ανάγκες τους σε ένδυση και υπόδηση είναι λιγότερες, και η ανανέωση της ντουλάπας γίνετε πιο αργά από της γυναίκες. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που προσφέρουν ανδρικά ρούχα είναι λιγότερα από αυτά που ασχολούνται με την γυναικεία μόδα. Το Fashionmix.gr προσφέρει ποιοτική ανδρική μόδα ντύνοντας τον Έλληνα εδώ και αρκετά χρόνια.

Εν έτη 2018 με το κινητό τηλέφωνο στην τσέπη του κάθε Έλληνα δίνεται η δυνατότητα άμεσης αναζήτησης ρούχων με μερικά κλικ. Το e-commerce περιλαμβάνει κάθε ενέργεια προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών μέσου διαδικτύου με "κράχτη" την τιμή. Προσοχή όμως η τιμή δεν πρέπει να είναι η μοναδική αιτία να αγοράσουμε από το συγκεκριμένο κατάστημα εκτός αν είναι μοναδική προσφορά ή έκπτωση τύπου ''BlackFriday" την οποία περιμένουμε εδώ και καιρό και είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι για της τιμές τον ανταγωνιστών.

Ανδρικά Ρούχα

ΠΩΣ ΝΑ ΨΩΝΊΣΕΤΕ ΡΟΎΧΑ;

Το fashion shopping πλέον γίνετε πολύ εύκολα. Τώρα μπορείτε να ντυθείτε κομψά γρήγορα, εύκολα και με μερικά κλικ στο έξυπνο κινητό σας. Από την άνεση του σπιτιού σας σερφάρετε στα ηλεκτρονικά καταστήματα, συγκρίνετε τιμές, επιλέγετε τα ρούχα που θέλετε να αγοράσετε, πληρώνετε με κάρτα ή αντικαταβολή κατά την παράδοση και σε 2 ημέρες παραλαμβάνετε τα προϊόντα στο σπίτι σας. Εύκολα, σίγουρα και γρήγορα. Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, η το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στης επιθυμίες σας μπορείτε να το επιστρέψετε και είτε να λάβετε τα χρήματα σας πίσω, είτε να το ανταλλάξετε με κάποιο άλλο.

ΟΦΈΛΗ ΤΟΥ ONLINESHOPPING:

- Εύκολα ψώνια χωρίς σπατάλη χρόνου.

- Ωράριο εργασίας 24/7/365. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δουλεύουν χωρίς ωράρια εργασίας συνέχεια. Ότι ώρα θέλεις μπορείς να πραγματοποιήσεις αγορές.

- Καλύτερες τιμές. Τα προϊόντα που πωλούνται στα e-shops έχουν χαμηλότερες τιμές λόγω μικρότερου λειτουργικού κόστους από το κλασσικό μαγαζί. Λιγότερους υπαλλήλους, έλλειψη ενοικίου, "αέρα", λογαριασμοί νερού, ρεύματος κτλ.

- Άμεση παγκόσμια συναλλαγή. Σε μερικές ημέρες λαμβάνετε στο σπίτι σας το προϊόν που παραγγείλατε από την άλλη άκρη του κόσμου.

- Μικρότερο κόστος αρχικής επένδυσης, αποκεντρωμένες δομές και καλύτερες έλεγχος με πληροφοριακά συστήματα για την εταιρεία.

Κάθε εταιρεία η οποία έχει παρουσία στο Ίντερνετ αυξάνει τον κύκλο εργασιών της διευρύνοντας το πελατολόγιο, της πωλώντας προϊόντα και υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο. Αυξάνει την ανταγωνιστικότητα της και αντλεί διαδραστικές πληροφορίες από τους πελάτες της μεγιστοποιώντας τον δείκτη ικανοποίησης τον αναγκών τους. Έτσι διατηρεί και αυξάνει και το πελατολόγιο της.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΕΜΠΟΡΊΟΥ:

- Έλλειψη δοκιμής. Μεγεθολόγιο το οποίο δεν είναι πάντα σωστό. Οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει να δοκιμάζουμε τα ρούχα η τα παπούτσια πριν τα αγοράσουμε. Να τα δούμε στον καθρέφτη πως στέκουν επάνω μας. Ειδικά τα παπούτσια να τα νιώσουμε πως αντιδρούν στο "πάτημα" και αν είναι άνετα ή όχι. Οι αγορές μας δεν πρέπει να γίνονται στα τυφλά. Τα μεγάλα και σοβαρά σαιτ έχουν μεγεθολόγιο το οποίο μας δείχνει ποιο είναι το σωστό μέγεθος για το σώμα μας. Χρησιμοποιήστε το πάντα πριν προχωρήσετε σε αγορές. Ειδικά στα ανδρικά δερμάτινα μπουφάν αν δεν δεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη και να σου αρέσει πολύ δύσκολα θα προχωρήσετε σε αγορά.

- Έλλειψη προσωπικής επαφής πωλητού - πελάτη.

- Ενημερωμένοι υποψήφιοι αγοραστές οι οποίοι έχουν συνηθίσει να συγκρίνουν τιμές στην Google ή σε εξειδικευμένα marketplaceτύπου Skroutz.

ΤΙ ΛΈΝΕ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΑΓΌΡΑΣΑΝ - FEEDBACK;

Η θετική γνώμη του ανθρώπου που αγόρασε το δικό μας προϊόν και την έκφρασε γραπτώς σχολιάζοντας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για την ποιότητα και την συνολική εμπειρία του με το eshop. Αντίθετα, μερικές αιτιολογημένες αρνητικές κριτικές μπορούν να αποτρέψουν μελλοντικούς πελάτες από της αγορές τους.

Καλό είναι να διαβάζετε τα σχόλια των χρηστών οι οποίοι αφήνουν θετικό ή αρνητικό feedbackμετά από την αγορά τους. Οι περισσότεροι γράφουν 2 λέξεις και δεν είναι μέτρο κριτικής όμως υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι γράφουν αναλυτικά την γνώμη τους για την ποιότητα, την εξυπηρέτηση ή τα προβλήματα που συνάντησαν με το συγκεκριμένο μαγαζί. Αν δείτε εκατοντάδες αρνητικές κριτικές εσείς θα αγοράσετε; Η γνώμη του πελάτη μετράει πάντα και βοηθάει στην πώληση όπως και την αποτρέπει, όταν είναι αιτιολογημένη. Για αυτό οι ιδιοκτήτες e-shopsωφείλουν να δίνουν μεγάλη σημασία στο τι λένε οι πελάτες τους για αυτούς.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΑ ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉΣ ΚΑΙ ΌΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά διαβάστε προσεκτικά της χρεώσεις αποστολής και όρους επιστροφής των ρούχων για να είστε ενημερωμένοι αν αξίζει τον κόπο να ψωνίζετε από εκει. Δεν έχει νόημα να αγοράσετε ένα φθηνό παντελόνι και να πληρώσετε ακριβά έξοδα αποστολής και μεγάλο χρόνο παράδοσης. Προσέξτε επίσης και τους όρους επιστροφής προϊόντων. Πρέπει να είναι τουλάχιστον 14 ημερών και κατά προτίμηση χωρίς δικά σας έξοδα.

ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΛΊΓΟ ΥΠΟΨΙΑΣΜΈΝΟΙ

"Η απογοήτευση από την κακή ποιότητα μένει για πολύ, μετά την πρόσκαιρη χαρά από την φθηνή τιμή." λένε οι παλιοί έμποροι και αυτό είναι νόμος.

Είναι αλήθεια πως οι τιμές τον ρούχων και παπουτσιών στο διαδίκτυο είναι συνήθως χαμηλότερες από αυτές στα παραδοσιακά μαγαζιά, και αυτός είναι ο μαγνήτης που τραβάει τον πελάτη αρχικά όμως η σύγκριση τιμών σε όμοια πράγματα και η έρευνα αγοράς πρέπει να γίνονται πάντα ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε καλή επιλογή.

Στο blog του Fashionmix.gr μπορείτε να διαβάσετε πολύτιμες συμβουλές ανδρικής μόδας οι οποίες θα σας δώσουν κατευθύνσεις ώστε να επιλέξετε σωστά εκείνα τα μοναδικά ρούχα και παπούτσια τα οποία να αποκτήσετε στην σωστή τιμή.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα