Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Πως να διαλέξω καλοκαιρινές γυναικείες μπλούζες

01.04.2019
Πως να διαλέξω καλοκαιρινές γυναικείες μπλούζες

Μπήκαμε στην άνοιξη του 2019 και αυτή είναι η στιγμή να ετοιμάσουμε την ντουλάπα μας με τα καινούρια καλοκαιρινά γυναικεία κοντομάνικα και καθημερινή χρήση. Ας δούμε παρακάτω πως να επιλέξουμε t-shirt μπλουζάκια τα οποία εύκολα να ταιριάζουν με το πρωινό ή απογεματινό μας ντύσιμο και να συμβάλουν στο προσωπικό μας στυλ.

Ο ζεστός καιρός προϋποθέτει άνετα και βαμβακερά μπλουζάκια τα οποία όμως να διαθέτουν στυλ. Φέτος η Fashionmix έχει επιλέξει να λανσάρει μονόχρωμες μπλούζες κυρίως σε λευκό και μαύρο χρώμα για δυναμικές γυναίκες οι οποίες ψάχνουν ένα άνετο μπλουζάκι για καθημερινή χρήση. Μπορείτε εύκολα να τα συνδυάσετε με ένα τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια στο ίδιο χρώμα.

Για να δείτε όλες της προσφορές μας επισκεφτείτε το e-shop για γυναικεία ρούχα online https://fashionmix.gr όπου μπορείτε εύκολα να επιλέξετε από της συλλογές μας οι οποίες εμπλουτίζονται καθημερινά.

Γυναικεία ρούχα online

Όσες κυρίες ψάχνουν μπλουζάκια για casual εμφάνιση στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρουν πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να συνδυάσουν τα ρούχα τους. Σε εμάς θα βρείτε άκρως εντυπωσιακά γυναικεία μπλουζάκια σε πολλές ποικιλία σχεδίων και διαφορετικών χρωμάτων τα οποία θα προσθέσουν χρώμα και στυλ ώστε να εντυπωσιάσετε. Επιλέξτε το αγαπημένο σας και φορέστε το σε κάθε περίπτωση. Γυναικείες μπλούζες για καθημερινή χρήση αλλά και γιατί όχι και βραδυνές σε μια ποικιλία υφασμάτων και σχεδίων.

Μπλούζες για ζευγάρια

Είτε αγοράζετε λιανική είτε χονδρική μπορείτε να παραλάβετε της αγορές σας με ένα κλικ στην πόρτα σας. Οι μπλούζες για ζευγάρια μπορεί να είναι προσωποποιημένες ή να περιέχουν αφιέρωση η οποία συνήθως είναι αστεία. Και στης δυο περιπτώσεις είναι ιδανικό δώρο το οποίο το κάθε ζευγάρι θα εκτιμήσει δεόντως. Τα μπλουζάκια για ερωτευμένους είναι τέλειο δώρο για καθημερινή εμφάνιση ή βόλτα στο πάρκο και κάνουν εντύπωση. Επίσης οι έξυπνες ατάκες δημιουργούν πρωτοτυπία. Όλα τα μπλουζάκια της Fashionmix είναι από 100% βαμβάκι, τηρούν τα οικολογικά πρότυπα και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα της επιστροφής ή αντικατάστασης στην περίπτωση που δεν τους αρέσει εντός 14 ημερών.

Sneakers για ζευγάρια

Η εταιρεία προσφέρει και αθλητικά sneakers για ζευγάρια σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και ποικιλία χρωμάτων. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε, αν είστε ζευγάρι, μπλουζάκια και sneakers στο ίδιο χρώμα και σχέδιο ώστε να ταιριάξετε ακόμη περισσότερο. Οι τιμές κυμαίνονται από 22 ως 45 ευρώ με τα παπούτσια να είναι κατάλληλα για καθημερινή κυρίως χρήση.

4 χρώματα για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019

Η άνοιξη αλλάζει την διάθεση μας, η φύση ανθίζει και είναι καιρός να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας με καινούρια ρούχα τα οποία να ταιριάζουν στην διάθεση μας. Βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και δηλώστε δυναμικά την παρουσία σας. Ας δούμε ποια χρώματα θα παίξουν φέτος το καλοκαίρι περισσότερο:

1. Ανοιχτό γαλάζιο

Φέτος οι σχεδιαστές μόδας προτείνουν το ανοιχτό γαλάζιο γνωστό και ως baby blue για περισσότερες αέρινες εμφανίσεις. Σε τζιν παντελόνια δείχνει τέλεια και εύκολα συνδυάζετε με τα υπόλοιπα ρούχα.

2. Το κίτρινο πάντα ήταν χαρούμενο καλοκαιρινό χρώμα το οποίο μπορεί να δοκιμαστεί και σε αποχρώσεις του λεμονιού ή παστέλ. Ειδικά σε φούστες και φορέματα. Το κίτρινο είναι ισορροπημένο χρώμα το οποίο ταιριάζει με το κόκκινο και πράσινο.

3. Κλασσικό ροζ

Κάθε γυναίκα έχει μερικά ροζ ρούχα στην γκαρνταρόμπα της ειδικά οι μικρότερες ηλικίες. Το ροζ χρώμα είναι θηλυκό και σε συνδυασμό με δαντέλα και βολάν ταιριάζει σε κάθε έξοδο. Επίσης με ένα έντονο κραγιόν τονίζει την θηλυκότητα.

4. Πράσινο

Το πράσινο χρώμα σε cargo παντελόνια και μιλιτέρ σχέδια μαζί με κίτρινες αποχρώσεις εντυπωσιαει σε βραδινές εξόδους. Μπορεί να συνδυαστεί με φλούο χρώματα (neon) εδικά σε παπούτσια ή γόβες και να αναδείξει τα πόδια.

Η τελική επιλογή είναι δική σας.

Καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση – Τι να φορέσετε;

Πολλές φορές ένα προσκλητήριο για γάμο ή βάφτιση προκαλεί περισσότερο πανικό στην προσκεκλημένη από την αποστέλλουσα. Η πιο συνήθης ερώτηση είναι “Τι να φορέσω;”. Όσα και ρούχα να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της πάντα προκύπτει αυτή η απορία. Είναι στην γυναικεία φύση. Φυσικά το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος και μια βόλτα σε ηλεκτρονικά καταστήματα δίνει λύσεις. Προσφορές ρούχων πάντα υπάρχουν και στης ανάλογες τιμές ώστε να επιλέξετε τα δικά σας.

Εκτός από ρούχα γάμου θα χρειαστείτε και παπούτσια συν αξεσουάρ. Το ντύσιμο πρέπει να είναι προσεκτικό αφού όλες οι παρεβρισκόμενες στο μυστήριο θα σχολιάσουν την εμφάνιση σας. Οπότε η εμφάνιση πρέπει να είναι στιλιστικά άρτια χωρίς υπερβολές αφού δεν είστε εσείς το τιμώμενο πρόσωπο. Μια γρήγορη συμβουλή είναι να δώσετε προσοχή στα αξεσουάρ, τσάντα, κραγιόν, γυαλιά ηλίου ή βραχιόλια στα χέρια τα οποία αν συνδυαστούν κατάλληλα θα είναι τα τέλεια αξεσουάρ τα οποία θα δώσουν την όμορφη πινελιά στο ντύσιμο σας. Επίσης απαγορεύετε σε γάμο να ντυθείτε στα ολόλευκα αν δεν είστε η νύφη.

Στο Fashionmix θα βρείτε όλα τα ρούχα τα οποία χρειάζεστε για να ντυθείτε λαμπερά για κάθε εκδήλωση.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα