Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Εκπτώσεις και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

31.01.2019
Εκπτώσεις και δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα τον ερωτευμένων 14 Φεβρουαρίου πλησιάζει και το μείζον ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους Έλληνες είναι το τι δώρα θα ανταλλάξετε. Ακόμη και αυτοί οι οποίοι δεν είναι οπαδοί του εθίμου αναγνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι μια καλή αφορμή για να εντυπωσιάσουν την κοπέλα τους χαρίζοντας της ρούχα ή παπούτσια από το onlineshopFashionmix.gr. Ειδικά για την γιορτή των ερωτευμένων έχουμε επιλέξει μπλούζες για ζευγάρια με έκπτωση έως -70%. Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο το οποίο θα ενθουσιάσει τα νεαρά κυρίως ζευγάρια.

Οι πιο ρομαντικοί μπορούν να επιλέξουν μια έξοδο σε ένα όμορφο εστιατόριο με ρομαντικό δείπνο ή ένα ταξίδι, κοντινό ή μακρινό το οποίο περιμένατε πολύ καιρό να πραγματοποιηθεί. Το ζητούμενο είναι να περάσετε καλά και να το διασκεδάσετε.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στα ζευγάρια, η επιλογή των οποίων όμως δεν την λες και εύκολη υπόθεση. Για αυτόν το λόγο εμείς προτείνουμε της ακόλουθες λύσεις στο γυναικείο ντύσιμο οι οποίες δεν θα αφήσουν ασυγκίνητη καμία γυναίκα. Κάντε της online αγοράς σας ψωνίζοντας ποιοτικά ανδρικά και γυναικεία ρούχα και παπούτσια χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο χαζεύοντας βιτρίνας μαγαζιών, από την άνεση του σπιτιού σας και το έξυπνο κινητό τηλέφωνο σας.

Τι μπορώ να αγοράσω με 50 ευρώ;

Η αξία των χρημάτων είναι διαφορετική για τον καθένα μας. Για κάποιον 50 ευρώ μπορεί να είναι τα εβδομαδιαία του έξοδα και για κάποιον άλλο ένα βράδυ σε μπαράκι. Όμως στην σημερινή Αθήνα το πενηντάρικο έχει ακόμη αξία και αυτό μπορούμε εύκολα να το δούμε στο ηλεκτρονική κατάστημα Fashionmix.

1. 2 μπλούζες για ζευγάρια 18,99 ευρώ

2. 2 φούτερ για ζευγάρια 39,99 ευρώ

3. Ανδρικά κοντομάνικα μπλουζάκια με στάμπα 11,99 ευρώ

4. Γυναικεία μπλουζάκια κοντομάνικα 11,99 ευρώ

Στα ανδρικά και γυναικεία μπλουζάκια προσφέρουμε πολλά μοντέλα σε σούπερ τιμή 5,99 ευρώ.

5. Sneakersγια ζευγάρια 22,99 ευρώ. Για αυτούς που λατρεύουν της προσφορές και της αναζητούν συστηματικά στο e-shopθα βρουνε αθλητικά sneakersανδρικά και γυναικεία σε τιμές από 14,99 ευρώ.

6. Ανδρικά τζιν παντελόνια από 14,99 ευρώ

7. Αθλητικές φόρμες από 8,99 ευρώ

8. Ανδρικά πουκάμισα από 7,00 ευρώ

9. Ανδρικά φούτερ από 10 ευρώ

10. Αθλητικά σετ ρούχων από 14,99 ευρώ

Όπως βλέπετε με 50 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε πάρα πολλά ρούχα ή παπούτσια και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Χειμερινές αγορές ρούχων

Ο χειμώνας όμως είναι ακόμη εδώ και οι επιλογές σας σε χειμερινή ανδρική μόδα πρέπει να είναι προσεκτικές όταν θέλετε να προχωρήσετε σε μερική ανανέωση της ντουλάπας σας. Το πιο βασικό σε κάθε αγορά είναι να βρείτε την σωστή αντιστοιχία τιμής - ποιότητας, ώστε να μείνετε ευχαριστημένοι για της σωστές επιλογές σας. Ξεκινώντας από τα χειμερινά παπούτσια, είτε είναι για καθημερινή χρήση ή κάτι πιο επίσημο. Ένα ποιοτικό δερμάτινο παπούτσι θα κρατήσει τα πόδια σας στεγνά, ζεστά και θα τα προφυλάξει από το κρύο και τα χιόνια. Πριν τα αγοράσετε ρωτήστε στο κατάστημα της πωλήτριες αν τα παπούτσια είναι όντως δερμάτινα.

Ακολουθεί το κλασσικό τζιν παντελόνι το οποίο είναι σήμα κατατεθέν στο ανδρικό ντύσιμο εδώ και πολλές δεκαετίες. Επιλέξτε με βάση την άνεση που νιώθετε όταν το φορέσετε, και ως δεύτερη επιλογή το χρώμα. Είτε είναι κλασσικό μπλε ή μαύρο, λευκό ή κάποιο άλλο χρώμα, κάθε τζιν παντελόνι έχει δικό του προσωπικό χαρακτήρα και πρέπει να ταιριάξει με τον δικό σας.

Πουλόβερ, ζακέτα ή πλεκτή μπλούζα τα επιλέγουμε ως συμπληρωματικά ενδύματα τα οποία ταιριάζουμε στο συνολικό lookκαι style. Ταιριάζουν εύκολα και συνδυάζονται με πουκάμισα και παντελόνια χωρίς να έχουν πολλές απαιτήσεις.

Πουκάμισα. Σε έκπτωση 13,99 ευρώ τώρα μπορείτε να αποκτήσετε μερικά όμορφα καινούρια πουκάμισα τα οποία να φορέσετε όλο τον χρόνο. Είτε μονόχρωμο, είτε με σχέδια, είτε με παραλλαγή, κοντομάνικα ή με μακρύ μανίκι τα πουκάμισα της Fashionmix θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια. Η ποιότητα της ραφής είναι εξαιρετική και η αντοχές τους σε σκληρή χρήση, πολύ μεγάλες.

Τζιν μπουφάν ή δερμάτινο. Επίσης κλασσικό ρούχο το οποίο προσδίδει στυλ και αυτοπεποίθηση στον άνδρα που το φοράει. Εσείς πρέπει μόνο να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο στυλ και χρώμα. Το δερμάτινο μπουφάν θέλει περισσότερο χρόνο κατά την αναζήτηση του και είναι επένδυση την οποία θα φοράτε πολλά χρόνια. Η ποιότητα του δέρματος και της ραφής του μαζί με το σχέδιο μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητα του χαρακτήρα σας και να σχολιαστεί κολακευτικά ή όχι από το περιβάλλον σας. Οπότε όταν αγοράζετε δερμάτινο μπουφάν επιλέξτε το με σύνεση. Δείτε εδώ ένα κλασσικό ανδρικό χειμερινό μπουφάν με τιμή μόλις 45 ευρώ!

Ως αξεσουάρ για της κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα μην παραμελούμε τον πλεκτό σκούφο. Με τιμές 6,49 ευρώ κάθε νέος μπορεί να αγοράσει μερικούς οι οποίοι θα τον προστατεύουν από το κρύο. Για τους πιο μοδάτους νέους η χρήση καπέλου τζόκει με στάμπα ή κέντημα σε τιμές από 9,74 ευρώ είναι mustκαι σε πολλές παρέες ειδικά το τζόκει δείχνει τον χαρακτήρα του κατόχου του.

Είμαστε έτοιμοι να πούμε γεια στον φετινό χειμώνα, ο οποίος ήταν αρκετά ζεστός και με λίγα χιόνια, και να καλωσορίσουμε την άνοιξη η οποία φέρνει μαζί της καινούρια ζωή. Μαζί με την ανανεωμένη διάθεση ας ανανεώσουμε και της ντουλάπες μας επιλέγοντας ανδρικό και γυναικείο ένδυμα από την Fashionmixσε τιμές προσφοράς και γνωριμίας οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν και θα σας προσκαλέσουν να γίνετε πιστοί fan της μάρκας.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα