Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Διάλεξε cargo – η πρακτική επιλογή για παντελόνι

25.02.2019
Διάλεξε cargo – η πρακτική επιλογή για παντελόνι

Ποιός είπε πώς τα πρακτικά παντελόνια είναι υποχρεωτικά παλιομοδίτικα και άκομψα; Στην εποχή μας το όμορφο και το πρακτικό μπορούν εύκολα να συνδυαστούν, ενώ το τέλειο παράδειγμα γι’ αυτό είναι τα παντελόνια cargo τα οποία με τις πολλαπλές  παραλλαγές τους  έχουν μετατραπεί σε ένα από τα βασικά ρούχα στην ντουλάπα κάθε σύγχρονου άνδρα.

Η αρχική ιδέα ήταν να τα φορούν οι στρατιωτικοί και να είναι όσο το δυνατόν πιο πρακτικά και άνετα. Οι πολλαπλές τους τσέπες (από μπροστά, από πίσω, στα πλάγια, στη μέση) είχαν ως στόχο να χωράνε όλα τα αναγκαία για έναν στρατιώτη (δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο παντελόνι cargo σε κλασικό στρατιωτικό πράσινο χρώμα). Η ελεύθερη γραμμή τους, η οποία παράλληλα δεν είναι υπερβολικά χαλαρή και άμορφη, τονίζει τη φυσική γραμμή των ποδιών, τα μακραίνει και τους δίνει την άνεση που χρειάζονται κατά την κίνηση.

Σήμερα το cargo είναι μία από τις τελευταίες λέξεις της μόδας και τα είδη ποικίλλουν (τζιν, κομψά παντελόνια, φόρμες και βράκες) και ταιριάζουν με κάθε είδος αθλητικά ή casual πουκάμισα, μπλούζες ή παπούτσια. Πρακτικό, σωστά; Μπορείς να φοράς τα παντελόνια cargo με τα αγαπημένα σου αθλητικά ή sneakers και να ξέρεις πως όχι μόνο θα δείχνεις ωραία και θα νιώθεις άνεση αλλά και θα έχεις τσέπες όπου μπορείς να βάλεις το τηλέφωνό σου, τα κλειδιά, το πορτοφόλι και ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Τα μοντέλα δεν διαφοροποιούνται μόνο από τις τσέπες αλλά και από το λάστιχο στη μέση, με το οποίο θα είσαι πολύ πιο άνετα, φερμουάρ στο κάτω μέρος του παντελονιού και άλλες πονηρές και κομψές λύσεις.

Ανδρικά Παντελόνια

Οι στόχοι των παντελονιών cargo είναι δύο – πρακτικότητα και άνεση. Τα χρώματα, οι γραμμές και το στυλ τους είναι ποικίλα. Ανεξάρτητα από το αν θα διαλέξεις cargo- τζιν σε ροκ στυλ με τσαλακωμένο εφέ με το οποίο να δείχνεις ανέμελος και πρωτότυπος, ή πιο λεπτό παντελόνι για κομψή εμφάνιση το οποίο επίσης έχει χρήσιμες τσέπες , μπορείς να είσαι σίγουρος πως έχεις συνδέσει το χρήσιμο με το ευχάριστο ή για να το πούμε ακόμη καλύτερα – το πρακτικό με το μοντέρνο.
Τα παντελόνια cargo δεν έχουν μόνο ενδιαφέρον ντιζάιν αλλά και φερμουάρ στις άκρες ή λάστιχο που τα κάνουν ακόμη πιο άνετα. Έτσι θα νιώθεις άνετα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας και ταυτόχρονα δε θα ανησυχείς πως το στυλ σου είναι υπερβολικά casual.

Διαφοροποίησε το στυλ σου με τα παντελόνια cargo. Βρες χώρο για τα μικρά σου αξεσουάρ στις τσέπες και ταυτόχρονα θα είσαι μέσα στη μόδα. Σου ακούγεται καλά, σωστά; Άρα ήρθε η στιγμή να διαλέξεις το δικό σου στυλ cargo- τζιν.


Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα