Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Chunky αθλητικά στο γραφείο; Η τελευταία λέξη της μόδας!

28.03.2019
Chunky αθλητικά στο γραφείο; Η τελευταία λέξη της μόδας!

Σου αρέσουν τα αθλητικά με ψηλή και ογκώδης σόλα ή με τρακτερωτή σόλα; Τα κομψά sneakers με πλατφόρμα; Το ξέρουμε ότι σου αρέσουν, εξάλλου είναι η τελευταία επιτυχία της αστικής μόδας. Τώρα όμως θα καταλάβεις γιατί εκτός από μοντέρνα είναι επίσης ένας δημιουργικός τρόπος να προσθέσεις στο στυλ μία πιο ελκυστική νότα.

Διώχνουμε τον μύθο των χονδροειδών και ομοιόμορφων ρούχων και παπουτσιών

Δεν είναι υποχρεωτικό το γραφείο να είναι χώρος που να φοράς μόνο αυστηρά και βαρετά ρούχα. Φυσικά, το να έχεις καλό γούστο είναι σημαντικό, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε χώρο εργασίας, όμως υπάρχουν εύκολοι και γρήγοροι τρόποι με τους οποίους να αλλάξεις το ντύσιμο σου, χωρίς να χάσεις την κομψότητα ολόκληρης της εμφάνισής σου. Το καλύτερο σ’ αυτήν την περίπτωση είναι πως δεν χρειάζεται να βγεις στα μαγαζιά για καινούργια ρούχα, επειδή το μικρό μυστικό είναι πως η αλλαγή στο στυλ θα έρθει όχι από τα ρούχα, αλλά από τα παπούτσια. Πώς?

Χάρη στα αγαπημένα μας και άνετα αθλητικά και συγκεκριμένα (βάση τις τελευταίες τάσεις της μόδας) – chunky αθλητικά.

Αυτού του είδους αθλητικά όχι μόνο ανανεώνουν το ντύσιμο του γραφείου, το οποίο συχνότερα είναι κοστούμι ή παντελόνι σε γκρι, μαύρο, σκούρο μπλε ή κλασικό πουά, αλλά και είναι ένας άνετος και φάνκι τρόπος να υποδεχτείς τη νέα εποχή, που υποδηλώνει μεγαλύτερη δυναμικότητα και άνεση. Το αστικό περιβάλλον απαιτεί να είσαι σε συνεχή ετοιμότητα για έντονη κίνηση από το σημείο Α στο σημείο Β, και καθ’ όλη τη διάρκεια πρέπει να δείχνεις όμορφα, σωστά?

Γυναικεία Παπούτσια

Πώς να φορούν πάνινα παπούτσια και αθλητικά παπούτσια?

Τα Chunky αθλητικά είναι εξαιρετικά μοντέρνα και θα κάνουν τη λύση αυτού του προβλήματος εύκολη, επειδή μπορείς να τα συνδυάσεις τολμηρά με κοστούμι, casual παντελόνι, σακάκι και τζιν, γιατί όχι και με ένα φόρεμα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα των επιτυχημένων Chunky αθλητικών είναι πως το μοντέλο αυτό είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο αθλητικό και το κομψό. Αυτό οφείλεται στο ντιζάιν τους που συνδυάζει την κλασική εμφάνιση των αθλητικών παπουτσιών με μία πιο εκκεντρική και ψηλή σόλα. Έτσι διατηρείται το συναίσθημα της άνεσης όμως προστήθετε και ένα πιο μοντέρνο στοιχείο. Τα χρώματα και τα μοντέλα αυτού του είδους παπουτσιών είναι απείρα και για αυτό οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τα φορέσεις στο γραφείο είναι πολυάριθμοι και εξαρτόνται μόνο από εσάς και το προσωπικό σας γούστο.

Σου αρέσουν τα μονόχρωμα πουκάμισα και τζιν? Συνδύασέ τα με γυναικεία sneakers με πλατφόρμα σε κλασικό ντιζάιν ή με μοντέρνα γυναικεία αθλητικά σε λευκό χρώμα και διατήρησε την κλασική εμφάνιση καθώς ταυτόχρονα την ανανεώσεις.

Εάν πάλι ο ζεστός και χαμογελαστός καιρός σε εμπνέει για μια πιο ρομαντική εμφάνιση, βγάλε το αγαπημένο σου φόρεμα (με φλοράλ μοτίβα, μονόχρωμο, με στάμπες...) και συνδύασέ το με λευκά γυναικεία sneakers με μαύρη λεπτομέρεια στη φτέρνα και τρουκς ή με μαύρα sneakers με ρίγες και πλατφόρμα. Όπως ξέρεις το λευκό και το μαύρο ταιριάζουν με όλα γι΄αυτό άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και πειραματήσου με κάθε ρούχο για το γραφείο που θα βρεις στην ντουλάπα σου.

Τα Chunky αθλητικά σε περιμένουν για να σε εκτοξεύσουν στις πρώτες θέσεις των μοντέρνων τάσεων.

Μοιραστείτε το προϊόν Μοιραστείτε μέσω του Facebook Μοιραστείτε μέσω του Google+ Μοιραστείτε μέσω του Pinterest
« Επιστροφή σε όλα τα άρθρα