Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Ανδρικά Παπούτσια

15 προϊόντα

15 προϊόντα

Back to top

Ανδρικά παπούτσια από το ηλεκτρονικό κατάστημα Fashionmix

Τί ζήτα ένας άνδρας σε ένα ζευγάρι παπούτσια;

Για τους άνδρες δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξουν παπούτσια . Για το αρσενικό φύλο τα παπούτσια δε σημαίνουν απλώς άνεση, όπως πιστεύουν πολλοί, μόνο επειδή η ανδρική φύση δεν είναι τόσο «ωραία» όσο η γυναικεία. Υπάρχει δόση αληθείας στο ότι η λειτουργικότητα, η άνεση, τα υγιή και παράλληλα ανθεκτικά υφάσματα έχουν όλα τους σημασία για το αν ένας άνδρας θα αποφασίσει να αγοράσει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Το προσωπικό γούστο είναι καθοριστικό όπως και το επάγγελμα και οι καθημερινές δραστηριότητες του άνδρα. Ίσως να εκπλαγείτε, όμως σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες έχουν περισσότερα μοντέλα παπούτσια από τις γυναίκες και αυτό προέρχεται από την εμφύτη πρακτικότητά τους. Επίσης, η μόδα επηρεάζει τους άνδρες αν και σπάνια το παραδέχονται. Είναι δημοφιλής η γνώμη πως η ματαιοδοξία του τύπου «με πονάει, όμως είναι ώραιο γι’ αυτό και ανέχομαι» ισχύει κυρίως για τις γυναίκες, κάτι το οποίο είναι λογικό, όμως μην ξεχνάμε πως και στους άνδρες υπάρχει μία δόση ματαιοδοξίας όσον αφορά τα παπούτσια, την οποία συχνά κρύβουν, όμως φανερώνεται στην επιλογή τους ποιοτικών και ακριβών παπουτσιών.

Σκοπός των ανδρικών παπουτσιών

Γενικά χωρίζονται σε καθημερινά, αθλητικά και κομψά για ιδικές περιπτώσεις. Οι περισσότεροι κύριοι θα πουν πως προτιμούν τα παπούτσια τους να είναι ανθεκτικά, από καλά υλικά και με σταθερή σόλα, κάτι το οποίο ισχυεί για κυνηγούς, ορειβάτες και τουρίστες. Όταν είναι για καθημερινή χρήση υπάρχουν περισσότερες επιλογές, καθώς και άλλοι δείκτες που καθοδηγούν τους άνδρες όσον αφορά την επιλογή τους. Συνδέονται με το πόσα χιλιόμετρα περπατούν στην καθημερινότητά τους , τί εποχή είναι και σε τί έδαφος κινούνται οι κάτοχοι των ανδρικών παπουτσιών.

Η εποχή

Τα χειμερινά ανδρικά παπούτσια τύπου μποτάκια, χαμηλά ή ψηλά, πρέπει να είναι ζεστά και να αντέξουν τουλάχιστον δύο χειμώνες- τουλάχιστον αυτό υπερασπίζονται οι άνδρες πελάτες. Για την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων, τα σχέδια τους μοιάζουν αντιαισθητικά και με ενισχυτικά στοιχεία, όπως και με ψηλή, κατάλληλη για παντού σόλα. Το καλοκαίρι όμως στους άνδρες δεν αρέσει να νιώθουν βαρύτητα στα πόδια τους και προτιμούν εσπαντρίγιες, μοκασίνια, σανδάλια και παντόφλες ως πιο άνετα και μη απαιτητικά όσον αφορά τη φροντίδα. Εδώ το σημαντικότερο είναι η αναπνεύσιμη ύλη η οποίο προστατεύει σε μέγιστο βαθμό τα πόδια από τη δυσάρεστη οσμή λόγω εφίδρωσης. Ως μία ουδέτερη λύση για όλες τις εποχές εμφανίζονται τα sneakers, τα αθλητικά και όλα τα παπούτσια για άθληση. Σ’ αυτά οι πιθανότητες για υγιή πρόσθετα είναι πολλές όπως και στις προτεινόμενες παγκοσμίως διάσημες μάρκες.

Το έδαφος

Ένας από τους πιο σημαντικούς δείκτες είναι το έδαφος- αν δηλαδή ο άνδρας θα φορέσει τα παπούτσια σε αστικές ή μη συνθήκες. Η σταθερή αδιάβροχη ύλη, ενισχυμένη με επένδυση, είναι κάτι που ενδιαφέρει πολύ τους κυρίους, ειδικά όταν ασκούν υπαίθρια δραστηριότητα και σε υγρές συνθήκες. Είναι ενδιαφέρον πως τα τελευταία χρόνια οι άνδρες χρησιμοποιούν ψηλά μποτάκια περισσότερο ως εξειδικευμένο είδος παπουτσιού για ακραίες καταστάσεις, παρά για καθημερινά. Αυτό είναι φυσικό, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες τάσεις και τρόπο ζωής. Ενώ στο παρελθόν οι μπότες ήταν μοντέρνες και θεωρούνταν τιμή να τις φοράει η αστική ελίτ, σήμερα οι μπότες προτιμώνται και χρησιμοποιούνται περισσότερο.

Χρώμα και σχεδιασμός

Το ηλεκτρονικό κατάστημα FASHIONMIX διαθέτει ποικιλία χρωμάτων που θα σας εκπλήξει. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τον άγραφο κανόνα, πως πρέπει να διαλέξετε «αρσενικό» χρώμα, δηλ. γκρι, μαύρο, σκούρο μπλε, καφέ ή μπεζ, ειδικά όσον αφορά ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Έτσι είναι και όσον αφορά το σχεδιασμό, ο οποίος σε εμάς επίσης δεν ακολουθεί κανόνες. Ποντάρουμε όχι μόνο στην άνεση, αλλά και στο μοντέρνο σχέδιο, καθώς και οι άνδρες έχουν προσωπικές προτιμήσεις για την εμφάνιση. Όλο και περισσότερο συναντάμε φανταχτερά χρώματα όπως το κόκκινο και το κίτρινο, ακόμη και πολύχρωμους συνδυασμούς, αντίθετα με τις καθιερωμένες αντιλήψεις για το ποιό χρώμα είναι ανδρικό και ποιό- όχι ακριβώς.

Όλα τα είδη παπουτσιών που χρειάζεται ένας μοντέρνος άνδρας μπορείτε να τα βρείτε στο δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Καθένας από εμάς επιθυμεί να ξεχωρίσει, ειδικά όταν θέλει να κάνει καλή εντύπωση στους γύρω του. Όπως τα ρούχα του άνδρα, έτσι και τα παπούτσια εκφράζουν το χαρακτήρα του γι΄αυτό δεν είναι ασήμαντο τί ζευγάρι φοράμε. Σίγουρα δε θα περάσετε απαρατήρητοι εάν αγοράσετε από τα μοντέλα που προτείνει το FASHIONMIX.

Επισκεφθείτε μας και επιλέξτε τα δικάς ανδρικά παπούτσια τώρα!