Δωρεάν αποστολή πάνω από 150€

Γυναικεία Παπούτσια

1 προϊόντα

1 προϊόντα

Back to top

Γυναικεία παπούτσια από το ηλεκτρονικό κατάστημα Fashionmix

Η γυναίκα και τα παπούτσια

Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 ζευγάρια παπούτσια διαφορετικού είδους, και το προαναφερόμενο νούμερο είναι το υποχρεωτικό ελάχιστο. Πολλοί χαρακτηρίζουν  το θηλυκό ήμισυ της ανθρωπότητας ως ιδιότροπο και ζητώντας όλο και περισσότερο, όμως υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Ας κοιτάξουμε τα γεγονότα κατάματα- εκτός από όλους τους άλλους ρόλους στη ζωή τους, από τις δεσποινίδες απαιτείται να είναι σύμβολο κομψότητας, παράδειγμα στυλ και καλού γούστου.

Παπούτσια- υποχρεωτικό στοιχείο του γυναικείου outfit

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το outfit μιας γυναίκας ολοκληρώνεται με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Γι’ αυτό δεν είναι καθόλου ασήμαντο πώς θα είναι επιλεγμένα. Πάντα ήταν θέμα συζήτησης πως το ψηλό τακούνι κάνει τα πόδια της γυναίκας να δείχνουν οπτικά πιο ωραία. Κάποιοι όμως υποστηρίζουν πως η χάρη της δεν εξαρτάται από αυτό. Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες δείχνουν φανταστικά φορώντας οποιοδήποτε είδος παπουτσιού, ανεξάρτητα από το ύψος του τακουνιού ή της πλατφόρμας, αφού με αυτά νιώθουν καλά. Είτε για κάθε μέρα είτε για ειδική περίπτωση, η εμφάνιση και το στυλ των παπουτσιών λέει πολλά για την κάτοχο τους.

Η εποχή και ο σκοπός των γυναικείων παπουτσιών

Αυτό που σε μεγάλο βαθμό ξεχωρίζει τους άνδρες και τις γυναίκες όταν επιλέγουν παπούτσια είναι το στοιχείο της ματαιοδοξίας, κάτι το οποίο παρατηρείται περισσότερο στις κυρίες. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Είναι σαν οι άνδρες να είναι πιο διατεθειμένοι να δώσουν προτεραιότητα στην άνεση παρά στην εμφάνιση του παπουτσιού, ενώ στις γυναίκες το δεύτερο μερικές φορές εκτοπίζει τη σημασία του πρώτου. Η ομορφιά θέλει θυσίες, αυτή η δικαιολογία είναι γνωστή σε’ όλους. Ακόμη και για χειμερινά παπούτσια, μποτάκια ή ψηλές μπότες, εκτός από ζευγάρι με άνετη σόλα και τακούνι, κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της και άλλο ένα ζευγάρι το οποίο θα είναι σε πιο εκπληκτικό σχήμα και αντίστοιχα ψηλό τακούνι.
Το φθινόπωρο και η άνοιξη, με την ιδιότητά τους παροδικών εποχών, δίνουν την ευκαιρία ευρύτερης επιλογής μοντέλων. Η επιλογή αθλητικού τύπου παπουτσιών τότε είναι δικαιολογημένη. Τα γυναικεία sneakers και αθλητικά είναι ιδανικός συνδυασμός όχι μόνο με φόρμα αλλά και με τζιν, με το οποίο οι κυρίες πηγαίνουν καθημερινά στη δουλειά ή βγάζουν για βόλτα το μωρό. Όσον αφορά τα κλασικά καθημερινά παπούτσια, η υπαρξιακή του ιδέα δεν συμπίπτει με την έννοια του chic – τέτοια παπούτσια πρέπει να είναι χαμηλά και άνετα, ανθεκτικά στις πολλές ώρες χρήσης.

Ποικιλία και ελευθερία χρωμάτων και ντιζάιν στα γυναικεία παπούτσια

Ο κόσμος είναι για τις γυναίκες, ψιθυρίζουν συχνά οι άνδρες, έχοντας υπόψη την ποικιλία και τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς στα γυναικεία μοντέλα. Και πραγματικά σαν τα περισσότερα καταστήματα στο δρόμο να είναι για γυναικεία προϊόντα, ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Αναμφισβήτητα, σε μία γυναίκα ταιριάζει κάθε χρώμα και ντιζάιν, ενώ στους άνδρες δε θα ήταν κατάλληλος ένας συνδυασμός φανταχτερών χρωμάτων ή επιπλέον αξεσουάρ. Όμως γι’ αυτό οι γυναίκες είναι το πιο ελκυστικό ήμισυ της κοινωνίας. Τα γυναικεία παπούτσια μπορούν να έχουν και κεντήματα και στρασάκια και στοιχεία λουστρίνι και φανταχτερά χρώματα – και δε θα είναι καθόλου ακατάλληλο.

Είδη γυναικείων παπουτσιών

Παρόλο που δεν υπάρχει αυστηρή ταξινόμηση, γενικά τα γυναικεία παπούτσια χωρίζονται σε casual, αθλητικά και για ειδικές περιπτώσεις από τη μια πλευρά και σε χειμερινά, φθινοπωρινά- ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά από την άλλη. Επίσης σε διαφορετικούς τύπους ανάλογα με το ντιζάιν τους: εσπαντρίγιες, παντόφλες, σανδάλια, μποτάκια, μπότες, με πρωτοποριακό σχήμα, κτλ. Και όπως προαναφέραμε, η ποικιλία στα γυναικεία παπούτσια δεν επιτρέπει ενιαία ταξινόμηση και προσδιορισμό των ειδών. Κάθε ζευγάρι γυναικεία παπούτσια μπορεί να παρουσιάζει συνδυασμό ιδεών τον οποίο ποτέ δεν έχετε φανταστεί.

Το FASHIONMIX θα ικανοποιήσει το γούστο για παπούτσια κάθε γυναίκας

Τα μοντέλα γυναικεία παπούτσια στο ηλεκτρονικό κατάστημα FASHIONMIX στοχεύουν στο συνδυασμό μιας υγιής άνεσης και ευχάριστο ντιζάιν. Η ποιότητα είναι χωρίς συμβιβασμούς, αφού σε εμάς κανένα μοντέλο δεν είναι τυχαίο. Η προτεραιότητά μας εκφράζεται κυρίως στη δυνατότητα κάθε γυναίκα να έχει μεγάλη επιλογή ταυτόχρονα ανάμεσα σε άνεση και στυλ, καθώς σε πολλά καταστήματα τα γυναικεία casual παπούτσια μοιάζουν λιγότερο κομψά από αυτά με ψηλό τακούνι. Στόχος μας είναι αυτό να το εξοντώσουμε – το άνετο σημαίνει και όμορφο! Σε εμάς η ποικιλία θα εκπλήξει ευχάριστα και τις πιο απαιτητικές εκπροσώπους του ωραίου φύλου και θα καλύψουν τις ανάγκες καθεμιάς από αυτές.
Πριν να δείτε τα μοντέλα, απαντήστε ειλικρινά στο τί θα θέλατε περισσότερο και αρχίστε να ξεφυλίζετε τις σελίδες του FASHIONMIX. Σίγουρα θα βρείτε το δικό σας ζευγάρι, και μάλιστα σε προσιτή τιμή και καθώς κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας ή κρατώντας το κινητό σας στο χέρι. Παραγγείλτε χωρίς να περιπλανιέστε και να κουράζεστε από τις άπειρες βόλτες στα μαγαζιά έξω.

Το FASHIONMIX σας περιμένει για να σας χαμογελάσει και να συμπληρώσει την κομψότητά σας!